Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 08 04

„Ghost Coupe“ – greičiausias kada gamintas „Rolls-Royce“

Artimiausiu metu, „Rolls-Royce“ turėtų oficialiai pristatyti savo greičiausią modelį „Ghost Coupe“. Šis automobilis jau suka kilometrus bandydamas savo patikimumą, viešojo naudojimo keliuose.
„Rolls-Royce Phantom Coupe“
„Rolls-Royce Phantom Coupe“ / Gamintojo nuotr.

Šis milžinas bus apginkluotas 6,6 l V12 varikliu. Anksčiau buvo skelbiama, kad jis turės 555 arklio galias, tačiau dabar skelbiama, kad jo galia padidėjo iki 600 arklio galių. Su tiek „keturkojų“ po variklio dangčiu, kupė nuo 0 iki 100 km/h turėtų įsibėgėti per mažiau nei 4,7 sekundės.

Palyginti su „Rolls-Royce Ghost“ sedanu, kupė versija bus vienu centimetru arčiau asfalto, tuo tarpu kėbulas bus net 7 centimetrais žemesnis. Automobilio ilgis turėtų siekti 5,2 metro.

Beje, tenka paminėti ir tai, kad automobilis kol kas dar neturi oficialaus pavadinimo. „Ghost Coupe“ jis vadinamas tik todėl, kad gamintojas dar nepaskelbė, kaip automobilis vadinsis iš tikrųjų.

Serijinė, gamybai paruošta versija, turėtų debiutuoti kitų metų Ženevos automobilių parodoje. Skelbiama, kad automobilio kaina turėtų būti maždaug 900 tūkst. litų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius