Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 09 03

Rudenį Lietuvą pasieks naujas ir veržlus BMW X1

„BMW Group“ pasauliui pristatė naująjį BMW X klasės automobilį, kuris spalio mėnesį bus pristatytas ir Lietuvoje. Gamintojų teigimu, nedidelių automobilių BMW „Premium“ klasės modelis pasižymės neįtikėtinu judrumu bei modernumu ir garantuos naujus vairavimo pojūčius.
Veržlusis BMW X1
Veržlusis BMW X1 / Gamintojų nuotr.

Naujasis BMW X1 išsiskirs atnaujintu elegantišku dizainu ir veržlumu, pabrėžiančiu sportišką automobilio charakterį. Oficialių „BMW Group“ atstovų Lietuvoje UAB „Krasta Auto“ vadovės Astos Bagdonavičienės teigimu, BMW X klasės modelių charakteristikos pirmą kartą perkeliamos į nedidelių automobilių „Premium“ klasę.

Naująjį BMW X1 pirkėjai galės rinktis iš penkių dyzelinių ir vieno 6 cilindrų benzininio variklio, kurio galingumas 190kw/258 AG. Didžiausias naujojo automobilio greitis sieks 205 km/val.

Anot A.Bagdonavičienės, naujasis BMW X1 modelis pasižymi puikia eksploatacija, o pasirinkta automobilio komplektacija leidžia mėgautis jo galingumu ir maža variklio aplinkos tarša, kuri atitinka ES standartus ir siekia 136g/km. Nedidelių automobilių „Premium“ klasės naujokas yra ir ekonomiškas, nes vidutinės dyzelinio variklio sąnaudos tesiekia 5,2 l/100 km.

Aukščiausius saugumo rodiklius automobilyje užtikrina naujausia stabdžių sistema ir sutvirtinta kėbulo struktūra. Standartinės automobilio komplektacijos saugumą užtikrina trijuose taškuose tvirtinami saugos diržai su inercijos ašies mechanizmu ir priekyje, šonuose bei galvos srityje įrengtos oro pagalvės.

Nedidelis ir judrus naujasis BMW X klasės šeimos narys tinkamas važinėti ne tik mieste, bet ir užmiestyje. Didesnė vairuotojo sėdynė, trys patogesnės vietos gale ir nuo 420 iki 1350 litrų padidinama bagažinės talpa sudaro idealias sąlygas ilgoms kelionėms. Kaip papildomą įrangą galima pasirinkti automatinį panoraminį stoglangį.

Spalio mėnesį Lietuvoje pasirodysiančio BMW X klasės naujoko kaina prasidės nuo 104 tūkst. litų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius