Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 09 01

Rugsėjį Lietuvoje debiutuoja visureigis „MINI Countryman“

Rugsėjo viduryje Lietuvoje pasirodo naujausias MINI šeimos atstovas – „MINI Countryman“ visureigis su keturių varomųjų ratų sistema, teigiama „Progroup“ išplatintame pranešime spaudai. Liepą „BMW Group” pristatytas automobilis, kurį bus galima įsigyti oficialaus MINI atstovo Lietuvoje UAB „Krasta auto” salone, kainuos nuo 71 800 litų.
„MINI Countryman“
„MINI Countryman“ / Gamintojų reklaminė afiša

„MINI būdingą dizainą ir charakterį išsaugojęs automobilis, maloniai nustebins MINI gerbėjus visiškai naujomis techninėmis galimybėmis. Šis modelis neabejotinai patiks išskirtinį stilių ir patogumą vertinantiems vairuotojams ir jaunoms šeimoms“, – sako „Krasta auto” vadovė Asta Bagdonavičienė.

Pagrindinis šio MINI modelio išskirtinumas, tai pasikeitęs jo dydis, kuris automobilį paverčia universalesniu.   Tai bus pirmasis keturių durų MINI su prailgintu, daugiau nei 4 metrų ilgio, kėbulu ir didesne galine dalimi. Taip pat didesniame „MINI Countryman“ automobilyje pirmą kartą galės nesunkiai tilpti net penki žmonės.

Pirkėjai „MINI Countryman“  galės rinktis iš  trijų benzininių – „MINI One Countryman“ 98 AG, „MINI Cooper Countryman“ 122 AG  ir MINI Cooper S Countryman 184 AG,  ir dviejų dyzelinių – „MINI One D Countryman“ 90 AG ir „MINI Cooper D Countryman“ 112 AG, variklių. Geriausiu galios ir ekonomiškumo santykiu savo klasėje pasižymi benzininis 184 AG „MINI Cooper S Countryman“ 1,6 l keturių cilindrų variklis.

Originalų  MINI dizainą padeda sukurti ne tik laisvai pasirenkama išskirtinė spalvų gama, bet ir keturių durų, prailgintos galinės dalies, išskirtinės stogo formos ir pakeltos priekinės kėbulo dalies kombinacija. Atnaujintas šio MINI modelio išorės dizainas taip pat išsiskiria trumpa priekine dalimi bei aukšta langų linija. Naujajame „MINI Countryman“ modelyje yra ir kitų kiekvienam MINI būdingų dizaino detalių – šešiakampės radiatoriaus grotelės, didelės, į variklio dangtį įmontuotos, priekinės lempos, plačias ratų arkas ir vertikalius galinius žibintus.

Kaip teigia gamintojai, atnaujintas „MINI Countryman“ turės dar daugiau inovatyvių patogumo suteikiančių funkcijų. Šį modelį pirkėjai galės rinktis su dviejų atskirų vietų arba vientisa galine sėdyne trims keleiviams. Universalus galinių sėdynių išstumdymas bagažinės talpą padidins nuo 350 iki 1170 litrų. Standartinėje „MINI Countryman“  komplektacijoje taip pat bus ir inovatyvi „Centre Rail“ talpinimo ir tvirtinimo sistema.

Standartinės „MINI Countryman“ įrangos komplektą sudaro oro kondicionavimo sistema ir CD grotuvas. Tačiau kiekvienas pirkėjas savo MINI dar galės paįvairinti originaliomis kėbulo ir interjero spalvomis, aukštos kokybės garso ir navigacijos sistema bei „MINI Connected“ sistema, kurią sudaro internetinis radijas ir „Mission Control“ funkcijos. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius