-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 06 17

Savaitgalį „Akropolyje“ vyks „Toyota drive 2010“

Jau šį savaitgalį, birželio 19–20 dienomis, nuo 10 iki 18 val. pirmą kartą Lietuvoje bus surengtas „Toyota drive 2010“. Renginio, kuris vyks prie Vilniaus „Akropolio“ pagrindinio įėjimo, metu bus galima išbandyti 20 skirtingų „Toyota“ automobilių modelių.
„Toyota IQ“ – išsamesnis žvilgsnis
„Toyota IQ“ – išsamesnis žvilgsnis / Gamintojo nuotr.
Temos: 1 „Toyota“

„Toyota drive 2010“ renginiu norime Lietuvos gyventojus supažindinti su „Toyota“ automobiliais, suteikti galimybę ne tik juos apžiūrėti, bet ir patiems išbandyti, įvertinti mūsų siūlomų modelių pranašumus“, – teigia UAB „Opera optima“ direktorė Ligita Žukauskaitė.

Visi norintieji bus pakviesti atsisėsti ir prie 12-os naujausių vidutinės klasės „Toyota“ automobilių vairo, o išbandžiusieji „Toyota“ šeimos automobilius dalyvaus loterijoje, kurios pagrindinis prizas – vasaros atostogos su laimėtojo pasirinktu „Toyota“ automobiliu.

Pramogos prie Vilniaus „Akropolio“ visą savaitgalį lauks ne tik suaugusiųjų, bet ir vaikų, kur specialiai jiems bus įrengta speciali nedidelė vairavimo zona. Lankytojai taip pat bus kviečiami dalyvauti automobilių modelių lenktynėse, kurios vyks specialiai įrengtoje trasoje. Be to, visų susirinkusiųjų lauks įvairūs žaidimai bei automobilių traukimo varžybos.

Savo sugebėjimus pademonstruos ir naujausio modelio „Toyota Express Service“ komanda. Pora mechanikų mažiau nei per valandą atliks kruopščią automobilio patikrą.

„Toks renginys – tai puiki proga įdomiai praleisti savaitgalį su šeima, nes čia ką veikti ir kur pažiūrėti ras kiekvienas – ir didelis, ir mažas, ir moteris, ir vyras. Todėl džiaugiamės galėdami jį pasiūlyti savo lankytojams“, – teigia Vilniaus „Akropolio“ valdytojas Česlovas Urbonavičius.

Lietuvoje „Toyota drive 2010“ rengiamas pirmą kartą. Panašus renginys jau įvyko Estijos sostinėje Taline, kur sulaukė didžiulio gyventojų dėmesio. Tikimasi, jog ir Lietuvoje į renginį atvykusieji su „Toyota“ automobiliais atras vairavimo malonumą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius