-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 09 18

„Scania“ atnaujina technologijas ir servisą

Vilniuje atidarytame moderniame „Scania” prekybos ir serviso paslaugų centre įgyvendinti naujausi techniniai sprendimai. Atidarymo iškilmėse koncerno atstovai iš Švedijos pažymėjo, jog Europoje tokių centrų yra tik 30.
Naujasis „Scania“ centras
Naujasis „Scania“ centras

Į atidarymą susirinkusių kelių šimtų svečių didžiausio susidomėjimo sulaukė pristatytas vilkikas su naujos kartos EURO 6 emisijos standarto varikliu. „Scania” pirmoji pradėjo serijinę šių variklių gamybą. „Scania“ siekia iki minimumo sumažinti savo gaminių poveikį aplinkai – ir gamybos, ir naudojimo metu.

„Transporto kompanijos ir vairuotojai, kurie važiuoja su „Scania” yra tarsi mūsų šeima. Investuodama ir rekonstruodama servisą tarptautinė kompanija rūpinasi jais kaip savo šeimos nariais – kad būtų jauku, švaru, patogu, kad iškylančios problemos būtų sprendžiamos profesionaliai ir greitai”, – sakė prieš penkiolika metų veiklą Lietuvoje pradėjusios bendrovės „Scania Lietuva” regiono vadovė Asta Petrašiūnienė.

Prekybos ir serviso paslaugų centras skirtas Vilniaus regiono ir tranzitinių automobilių aptarnavimui. Jo plotas 2 750 kv.m. Tai dviejų aukštų administracinė dalis, servisas su 6 remonto ir aptarnavimo linijomis (30 metrų ilgio kiekviena), autoplovykla, parduotuvė, dušai, poilsio kambariai.

Naujojo serviso techniniai pajėgumai leidžia daugiau nei du kartus padidinti techninio personalo skaičių ir vienu metu aptarnauti 16 vilkikų. Įrengta kompiuterizuota tepalų išpilstymo įranga, stabdžių ir pakabos tikrinimo stendas, šviesų reguliavimo kompiuterinė sistema, išmetamų dujų analizatorius, kitos techninės naujovės. Šalia įrengta erdvi sunkvežimių stovėjimo aikštelė, kurioje patogu manevruoti stambių gabaritų transportui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius