-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 10 27

„SEAT Leon Cupra R“ – kuklus žveriukas

Ar žinote koks yra visų laikų galingiausias gamyklinis SEAT? Tai – naujasis „Leon Cupra R“. Pakankamai kukliai atrodantis žvėriukas privers daugelio greičio mėgėjų širdis plakti dažniau nei įprastai. Kviečiame susipažinti iš arčiau.
„SEAT Leon Cupra R“ – kuklus žveriukas
„SEAT Leon Cupra R“ – kuklus žveriukas / Gamintojo nuotr.
Po variklio dangčiu sumontuotas „Volkswagen Group“ gamybos, 2 l darbinio tūrio, TSI tipo variklis su tiesioginiu kuro įpurškimu. Motoras išvysto 265 AG galią ir pasiekia 350 Nm sukimo momentą nuo 2 500 iki 5 000 aps./min intervale. 100 km/h lėksite prabėgus vos 6,2 s po starto. Maksimalus greitis elektronikos pagalba apribotas iki 250 km/h. Priekiniais ratais varomas automobilis turi 6 greičių mechaninę pavarų dėžę. „Leon Cupra R“ ne tik greitas ir galingas, bet ir pakankamai ekonomiškas. Norint įveikti 100 km atstumą vidutiniškai prireiks 8,1 l. Į aplinką išmetamų CO2 dujų kiekis siekia 190 g/km. Techninių sprendimų prasme „SEAT Leon Cupra R“ yra „Volkswagen Scirocco R“ giminaitis. Automobilyje panaudotos tokios technogijos kaip XDS sistema, pagerinanti valdymą ar avarinio ABS su EBA stabdymo funkcija. Jei nemėgstate vokiškų automobilių, galite pamiršti, kad SEAT priklauso „Volkswagen“ ir norite sportiško bei kompaktiško modelio – „Leon Cupra R“ gali būti labai vykęs jūsų pasirinkimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius