-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 08 27

Kitos kartos „Volkswagen Golf“ bus lengvesnis

Geriausia dieta automobiliui – patikėti jį sumaniems inžinieriams į rankas. Pastaruoju metu automobiliai vis sunkėjo ir sunkėjo, tačiau jau ne kartą girdėjome, kad gamintojai stengiasi taupyti svorį.
Teisingumas
Svarstyklės / 123rf.com

Kiek anksčiau apie svorio taupymą prabilo „Mazda“. Dabar apie tai, kad nori gaminti lengvesnius automobilius kalba ir „Volkswagen“. Kaip teigia gamintojas, septintosios kartos „Golf“ bus lengvesnis visu šimtu kilogramų už šeštosios kartos hečbeką, o tai turėtų padėti net 23 procentais sumažinti degalų suvartojimą.

Sumažinti svorį, teigiama "Volkswagen" pranešime, padės tvirtesnės medžiagos. Tai reiškia, kad norint pasiekti tą patį rezultatą, bus galima naudojant mažiau medžiagų. Taip pat norima sumažinti gamybos kaštus ir sutaupyti šiek tiek laiko gaminant automobilį.

Kaip teigia „Volkswagen“, pakitimai palies 40 koncerno modelių. Tikėtina, kad naujos konstrukcijos platforma bus naudojama ir SEAT, „Škoda“, „Audi“ vidutinio dydžio ir mažuosiuose automobiliuose.

Per metus tikimasi pagaminti ir parduoti 3,5 mln. lengvesnių automobilių. Kokį rezultatą pavyko pasiekti „Volkswagen“, bus galima sužinoti jau šiemet, nes septintosios kartos „Golf“ bus pristatytas rugsėjo 4 dieną. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius