-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 08 13

Skelbiame „Lesta“ fotokonkursą! Ar gražu po variklio dangčiu?

Sakysite, kad puikiai prižiūrite savo automobilį ir nepraleidžiate galimybės nublizginti jo taip, kad ant ratlankių pamatote savo atspindį? Taip, visi stengiamės prižiūrėti savo ratus tiek išoriškai, tiek ir iš vidaus, tačiau kaip atrodo jūsiškio vaizdas po variklio dangčiu?
„Lesta“ konkursas
„Lesta“ konkursas / GAZAS.LT montažas

GAZAS.LT nusprendė tuo pasidomėti kartu su eksploatacinius skysčius automobiliams gaminančia lietuviška bendrove „Lesta“. Moderniausias technologijas ir kokybiškas žaliavas produktų gamybai naudojanti „Lesta“ konkurso nugalėtojui padovanos itin dėmesio vertų produktų pakuotę, kurioje rasite po šešis buteliukus autošampūno, „skysto rakto“, priemonės nuo stiklų rasojimo, „nematomų valytuvų“, prietaisų skydelio valiklio ir skysčio koncentrato langams plauti.

Viskas, ko reikia, norit pasiimti šaunųjį prizą, tai atverti savo automobilio variklio dangtį, padaryti dėmesio vertą nuotrauką, atsiųsti ją el. paštu marija@vrp.lt ir sulaukti daugiausiai simpatijų GAZAS.LT „Facebook“ puslapyje talpinamoje konkurso galerijoje!

Nuotraukas skelbsime ir už jas balsuosime visas dvi savaites, iki rugpjūčio 31 d. Konkursą laimės daugiausiai „Patinka/Like“ surinkusios nuotraukos autorius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius