Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 06

Sportinį charakterį „Volvo“ modeliams suteikiančią „Polestar Performance“ įrangą jau galima įsigyti ir Lietuvoje

Jei jums patinka jūsų „Volvo“ modelio dizainas, bet galios, turime gerų žinių. „Volvo“, garsėjantis dideliu dėmesiu savo gaminamų automobilių saugumui, dabar ir Lietuvos vairuotojams, turintiems „Volvo“, siūlo sportišką charakterį sukuriančią programinę įrangą „Polestar Performance“.
Įmontavus „Polestar Performance“ programinę įrangą „Volvo XC60“ su D3 varikliu galia padidėja 52 AG
Įmontavus „Polestar Performance“ programinę įrangą „Volvo XC60“ su D3 varikliu galia padidėja 52 AG / Gamintojo nuotr.

Automobilio galią padidinančią programinę įrangą parengė „Polestar Racing“ inžinieriai, nuo 1996 metų ruošiantys „Volvo“ automobilius aukščiausio rango žiedinėms kėbulinių automobilių lenktynėms. „Volvo“ ir „Polestar Racing“ lenktynėse daug kartų lydėjo sėkmė.

„Polestar Performance“ programinė įranga optimizuos variklio galią ir sukimo momentą. Su atnaujinimais automobilis tampa dinamiškesnis, jo valdymas malonesnis. Patobulinimas didina saugumą situacijose, kai reikia didesnės automobilio dinamikos, pavyzdžiui, lenkiant kitą mašiną. Priklausomai nuo jūsų turimo „Volvo“ variklio, galia po „Polestar Performance“ įrengimo gali padidėti nuo 15 iki 62 AG. Sukimo momentas momentas – 40 Nm. Visi šie pranašumai pasiekiami nepadidėjus degalų sąnaudoms ir neprarandant „Volvo“ gamyklos garantijų, kurių netenkama kai savo automobilį patikite patobulinti ne autorizuotam servisui.

Gamintojo nuotr./Įmontavus Polestar Performance programinę įrangą Volvo S60 su D5 varikliu galia padidėja 15 AG
Gamintojo nuotr./Įmontavus „Polestar Performance“ programinę įrangą „Volvo S60“ su D5 varikliu galia padidėja 15 AG

„Volvo“ modeliai su „Polestar Performance“ programine įranga naudoja tiek pat degalų kaip ir standartiniai automobiliai. Tai įmanoma todėl, kad efektyvi variklio techninių galimybių keitimo technologija galią didina tik tada, kai to reikia, pavyzdžiui, lenkimo metu, ilgame pakilime įkalnėje, tempiant priekabą ir pan.

Ekologinės automobilio charakteristikos taip pat nesikeičia, tad taršos kiekiai atitinka sertifikavimo ribas. Jei vairuojama racionaliai, tai yra, kai greitai įsibėgėjama, o po to važiuojama tuo pačiu greičiu su maža variklio apkrova, degalų sąnaudos gali net sumažėti.

Gamintojo nuotr./Įmontavus Polestar Performance programinę įrangą Volvo V60 su T6 varikliu galia padidėja 25 AG
Gamintojo nuotr./Įmontavus „Polestar Performance“ programinę įrangą „Volvo V60“ su T6 varikliu galia padidėja 25 AG

Programinę įrangą „Polestar Performance“ įmontuos bet kuris „Volvo“ įgaliotasis atstovas Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje. Tam turėtų pakakti tik vienos valandos. Šis darbas gali būti atliktas ir įprasto lankymosi techninės priežiūros centre metu, pavyzdžiui, keičiant padangas ar alyvą.

„Polestar Performance“ programinė įranga, kartu su montavimo darbais, kainuoja 3 800 Lt. Šiuo metu ją galima montuoti į daugelį „Volvo“ modelių. Operatyvi informacija apie visus modelius, galinčius tapti sportiškesniais, skelbiama tinklapyje gamintojo tinklalapyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius