Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 02 20

„Spyker“ naujagimis – jau Ženevos automobilių parodoje

Olandijos superautomobilių gamintojas Ženevos parodoje žada pristatyti naują modelį. B6 vardu pavadintas konceptas, tikėtina, kad bus mažesnis nei „C8 Aileron“, o pats gamintojas teigia, kad su šiuo superautomobiliu jie kels konkurenciją kultiniam „Porsche 911“.
„Spyker C8 Aileron“
„Spyker C8 Aileron“ / Gamintojo nuotr.

Negana to, „Spyker“ ketina kuo skubiau pergabenti visą savo turimą įrangą iš Koventrio (Didžiojoje Britanijoje) į Zeewoldą (Olandijoje) ir imtis darbo.

Po „restarto“ įsivažiavę į normalų ritmą olandai bendradarbiaus kartu su Kinijos įmone „Youngman“. „Spyker“ su šia kompanija rankomis sukirto praėjusiais metais.

Pirmasis bendras  projektas, pavadintas „Spyker P2P B. V.“ bus kuriamas pagal koncepcinį „Spyker D8 Peking to Paris“. Finansinius sunkumus išspręsti padėsiantys kinai skatina koncerną šį modelį išleisti 2014-ųjų pabaigoje.

„Youngman“ kartus su „Spyker“ taip pat kurs ir automobilius su priekiniais varančiaisiais ratais. Šie bus gaminami ant koncepcinio „SAAB Phoenix“ platformos bei skirti tiek Europos, tiek Kinijos rinkoms.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius