Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 25

Stilingiems amerikiečiams – „Fiat 500 by Gucci“

Ar matote šioje fotografijoje automobilį? Pažvelkite įdėmiau. Taip, ten „Fiat 500“ už ilgakojės gražuolės.
„Fiat 500 by Gucci“
„Fiat 500 by Gucci“ / Gamintojo nuotr.

Grožis ir automobiliai. Amerikiečiai labai mėgsta „Gucci“ rankinukus. Tai viena pupliariausių dovanų savo damai, kai rimta proga išpuola. Taigi nieko keisto, kad „Fiat“ rinkodaros skyrius sugalvojo išleisti ribotos serijos 500-uką drauge su šiais mados namais. Juk 500-ukas amerikiečiams labiau panašus į rankinuką, nei į automobilį...

Šiuos „rankinukus“ stilingi amerikiečiai galės pasirinkti hečbeko, arba kabrioleto kėbulo tipo. Kabrioletu italai pavadino 500-uko modifikaciją, kur medžiaginis stogas „nusitraukia“ nuo priekinio lango iki bagažinės dangčio.

Šis aksesuaras debiutuos ne kažkokioje tepaluotų vyrų mėgiamoje automobilių parodoje, o Niujorko mados savaitės renginiuose. Aukšta klasė. Pirmieji užsisakę juos gaus kaip tik Kalėdoms.

Spalvų pasirinkimas labai ribotas. Juoda arba balta. Pasirinktinai, su žalia ir raudona juostele per visą automobilį. Ir būtinai – su „Gucci“ logotipais ant B statramsčio bei ant ratlankių. Interjeras, tuo tarpu – kaip prabangus rankinukas – odinis....

Vos nepamiršome paminėti, kad su šiuo „Fiat“ išleista ir serija aksesuarų – nuo akinių iki rankšluosčių. Viskas su „Gucci“ simbolika. Tiesa, nežinome ar žaisliukai įeina į automobilio kainą.

VIDEO: Fiat 500 by Gucci

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius