Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 10 22

„Subaru“ laimi du prestižinius apdovanojimus

Didžiausio tiražo Kanados žurnalas „The Car Guide" kiekvienais metais nurodo geriausiai perkamus automobilius keliose kategorijose. „Best New Car 2013 (geriausias naujas automobilis 2013)" apdovanojimas buvo skirtas „Subaru BRZ“ ir „Best Buy for 50K“ (geriausias pirkinys už 50 000 dolerių) buvo skirtas „Subaru Outback“.
„Subaru BRZ“
„Subaru BRZ“ / Andriaus Lauciaus nuotr.

„Car Guide“ jau daugiau nei 47 metus laikomas geriausiu žurnalu apie automobilius Kanadoje, todėl sportinių automobilių entuziastai šį žurnalą pirmiausiai išgraibsto iš parduotuvių lentynų. Titulas „Best New Car of the Year (geriausias metų automobilis)" glaudžiai siejamas su „Metų automobiliu“ šioje Atlanto pusėje.

Komisija susideda iš aštuonių Kanados žurnalistų, rašančių apie automobilius, kurie skiria apdovanojimus keliose kategorijose. „Subaru“ gavo du iš šių prestižinių apdovanojimų.

„Metų automobilio“ apdovanojimas buvo skirtas naująjam „Subaru BRZ“. „Subaru Outback“ laimėjo apdovanojimą geriausio pirkinio už 50 000 dolerių kategorijoje. Komisija turėjo atsižvelgti ir apsvarstyti šiuos kriterijus: kaina, dizainas, degalų ekonomiškumas, komfortas, veikimas, eksploatavimo išlaidos, vairuojamumas, patikimumas ir perpardavimo vertė.

„Aš labai džiaugiuosi, kad šių pripažintų žurnalistų kolegija nusprendė, kad du mūsų modeliai pranašesni už kitus, ir todėl yra verti apdovanojimo tam tikrose kategorijose“, – kalbėjo Shiro Ohta, „Subaru Canada“ prezidentas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius