Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 08 24

300 „Suzuki“ gamyklos darbuotojų saugo 500 apsaugos vyrų

„Suzuki“ atnaujina darbą savo gamykloje Indijoje. Dėl kilusių neramumų, į darbą grįžo tik 300 darbuotojų, kuriuos saugo 500 sargybinių.
„Suzuki“ gamyklą Indijoje saugo 500 apsauginių
„Suzuki“ gamyklą Indijoje saugo 500 apsauginių / Gamintojo nuotr.

Maždaug prieš mėnesį, „Suzuki“ Manesaro gamykloje, Indijoje, darbuotojai padegė gamyklą ir tuo metu žuvo išteklių skyriaus vadovas. „Suzuki“ nutarė, kad jau galima atnaujinti darbą gamykloje ir ruošiasi užtikrinti saugumą, pasamdydami gausias pajėgas sargybinių. Nuo šiol vienam gamyklos darbuotojui prižiūrėti bus skiriami beveik du sargybiniai. Tikimasi, kad atnaujinus gamybą, bus galima pagaminti 150 automobilių. Šioje gamykloje surenkami „Suzuki Swift“ automobiliai.

Anksčiau šioje gamykloje dirbo kur kas daugiau, 1700 darbuotojų, tačiau kol kas daliai jų pareikšti įtarimai riaušių sukėlimu. Policija praneša, kad netrukus į gamyklą turėtų grįžti dar keli šimtai darbuotojų, nes policija išsiaiškino, kad jie prie riaušių neprisidėjo. Visiškai tiktina, kad surasti naujus darbuotojus bus sunkiau, nei sargybinius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius