-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 09 24

„Toyota“ atšviežino „Verso“ vienatūrį

Japonai į Paryžiaus automobilių parodą žada atgabenti atnaujintą „Toyota Verso“. Kaip teigia gamintojas, automobilis turės daugiau nei 300 naujų detalių.
Atnaujintas Toyota Verso
Atnaujintas Toyota Verso / Gamintojo nuotr.

Gamintojo išplatintose nuotraukose matomas žymus išvaizdos atnaujinimas. „Verso“ naujasis veidas primena neseniai pristatytą „Auris“ modelį. Griežtų formų žibintai ir priekinis buferis suteikta agresyvumo, nemažai pakeitimų teko ir galinei automobilio daliai. Šiek tiek pakeistas interjeras, kuriame nuo šiol daugiau minkštų ir malonesnių lietimui medžiagų.

Po variklio dangčiu bus galima rasti atnaujintą 2,0 l D-4D dyzelinį variklį, kuris turės daugiau galios esant žemesniems sūkiams, taip pat sumažintas ir išmetamųjų dujų kiekis, pagerėjo ekonomiškumas. Tačiau kiti varikliai lieka nepaliesti ir toliau išliks tokie pat, kaip iki šiol gamintame modelyje.

Taip pat gamintojas patobulino vairo mechanizmą bei važiuoklę. Teigiama, kad nuo šiol automobilis suteiks daugiau informacijos vairuotojui.

Komforto mėgėjai galės džiaugtis sumažėjusiu triukšmu salone. Pagerinta garso izoliacija, taip pat ir sumažinti išoriniai galinio vaizdo veidrodėliai generuoja mažiau triukšmo. Prekyboje automobilis pasirodys kitų metų pradžioje, bet jį apžiūrėti bus galima jau Paryžiaus automobilių parodoje, šio mėnesio pabaigoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius