-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 11

Trys išskirtiniai „Bugatti Veyron Grand Sport“ Abu Dabio parodai

Serijinė „Bugatti Veyron“ gamyba jau baigėsi. Gerai, kad dar liko neparduoti 105 vienetai pačių greičiausių „Veyron Grand Sport“!
„Bugatti Veyron Grand Sport“
„Bugatti Veyron Grand Sport“ / Gamintojo nuotr.

„Bugatti“ pažadėjo pagaminti lygiai 150 „Grand Sport“ vienetų. 45 jau parduoti, liko 105 vienetai. Ir jie nebus dažomi juodai oranžine spalva, kaip „Grand Sport“ pristatymo metu. Kiekvienas jų bus unikalus.

Artėjant Abu Dabio automobilių parodai prancūzai (juos reikia vadinti prancūzais, nepaisant to, kad „Bugatti“ priklauso vokiečiams) pristato tris išskirtinius „Grand Sport“ variantus. Kiekvienas – savaip unikalus.

Pradėkime nuo pirmojo. Jis nudažytas Ettore Bugatti mėgiamiausiomis juoda ir geltona spalvomis. Ryškiai geltonos detalės atrodo ypač kontrastingai prie juodų ratlankių ir anglies pluošto dalių.

Antrojo „Grand Sport“ automobilio anglies pluošto detalės yra mėlynos. Ne dažytos, o specialiai pagamintos iš mėlynų anglies pluošto siūlų. Dailiai atrodo su poliruoto aliuminio paviršiais. Prie aliuminio priderinti ir ratlankiai.

Trečias – tamsiai žalios spalvos su aliuminio kėbulo dalimis. Apie jį daugiau informacijos neturime, bet tikėtina, kad jis skirsis tik spalva.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius