Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 08 24

„V16 Hydra Schmidt Roadster“ – Hitlerio agento rodsteris gyvas ne tik komiksų pasaulyje

Pripažinkime, „V16 Hydra Schmidt Roadster“ bolidas tinkamesnis blogiukams, nei geradariams. Taip ir yra,šiuo monstru „Captain America“ filme važinėjo pat Raudonoji Kaukolė – Adolfo Hitlerio ginklų „departamento“ bosas.
„V16 Hydra Schmidt Roadster“
„V16 Hydra Schmidt Roadster“ / Kadras iš vaizdo siužeto
Temos: 1 „Marvel“

Savo laisvalaikiu dalyvavęs teroristinio būrio „Hydra“ veikloje, Raudonoji Kaukolė turėjo talentą kurti pačius impozantiškiausius techninius dalykus, o po pasaulį vėžinosi šiuo šešiaračiu atviro kėbulo automobiliu. Jis, beje, gyvas ne tik komiksų pasaulyje.

„V16 Hydra Schmidt Roadster“ automobilis buvo pagamintas filmavimams – tikras, važiuojantis, riaumojantis ir t.t. Tik cilindrų skaičių mechanikai sumažino. Vietoje V16 motoro naudojo „paprastą“ V8 „Ford“ variklį, kuris buvo naudojamas „drago“ lenktynėse.

Jį sukūrė buvęs „Volkswagen“ prototipų dizaineris Damielis Simonas. Metęs darbą VW studijoje, jis ėmėsi kuri įvairiausių keistų ir protų nesuvokiamų transporto priemonių dizainus.

Mechanikams jis pateikė išorės eskizus, bet nepaminėjo nieko techninio. Taigi, vyrai paėmė variklį, sumontavo jį ant sunkvežimio rėmo, pajungė prie „Mercedes-Benz“ keturių varomų ratų sistemos ir uždėjo iš „Mercedes-Benz 540K“ perdarytą kėbulą. Rezultatas daugiau nei pranoko filmo kūrybinės grupės lūkesčius.

VIDEO: Marvel's Captain America Car by Designer Daniel Simon | HD

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius