-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 09 28

Vairuotojas sukrėtė smegenis lipduką užklijavusiam „Naši“ judėjimo aktyvistui (video)

Kremliui artimo Rusijos jaunimo judėjimo „Naši“ aktyvistai Maskvoje per dar vieną lipdukų ant neleistinose vietose pastatytų automobilių klijavimo akciją įsivėlė į muštynes su vienu vairuotoju ir skaudžiai nukentėjo.
Vairuotojai „našistams“ grasina ir peiliais, ir pistoletais.
Vairuotojai „našistams“ grasina ir peiliais, ir pistoletais. / Kadras iš „YouTube“

Supykęs vairuotojas pirmadienį primušė keturis „našistus“. Vienam iš jų buvo prakirsta lūpa, o kitas patyrė smegenų sukrėtimą.

Incidentas tarp „našistų“ ir vairuotojo įvyko Petrovkos gatvėje. Kaip praneša „Interfax“, judėjimo nariai pamėgino užklijuoti lipduką ant visureigio, pastatyto pėsčiųjų perėjos zonoje. Tada prie akcijos dalyvių pribėgo ir juos mušti pradėjo automobilio šeimininkas. Į įvykio vietą atvykę milicininkai sulaikė visus incidento dalyvius.

Tuo tarpu judėjimo „Naši“ Spaudos tarnyba pirmadienį išplatino pranešimą, kad per akciją aktyvistai lipdukais apklijavo tris su puse tūkstančio automobilių.

Prieš kelias dienas per kitą lipdukų klijavimo akciją dar vienas automobilio vairuotojas „našistus“ mėgino tramdyti mosuodamas pistoletu ir peiliu. Incidento vaizdo įrašas vėliau buvo išplatintas internete.

Anksčiau aprašėme kitą istoriją ir pateikėme vaizdo įrašą, kaip Sankt Peterburge įsiutęs vairuotojas „našistus“ vaikėsi apsiginklavęs sunkiu ratų montavimo įrankiu.

„Našistai“ lipdukų klijavimo akciją pradėjo birželio 1-ąją. Jie milžiniškus lipdukus su užrašais  „Man nusispjauti ant visų. Automobilį statau, kur noriu“ ar panašiais klijuoja ant neleistinose vietose pastatytų automobilių. „Naši“ tvirtina, kad per ilgai trunkančią akciją jau apklijuota daugiau nei 50 tūkst. automobilių.

Pačioje Rusijoje ši akcija vertinama nevienareikšmiškai. Vieni sveikina „našistus“ už kovą su plačiai paplitusia vairuotojų yda nepaisyti taisyklių. Kiti kaltina pigios reklamos siekimu, taip pat Kelių eismo taisyklių neišmanymu – neretai lipdukais apklijuojami automobiliai, kurių vairuotojai nieko nepažeidė arba turi teisę statyti automobilius tose vietose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius