Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 12

Vilniuje atidaromas savitarnos autoservisas

Ne vienas vairuotojas yra pamąstęs apie galimybę autoservise pačiam susiremontuoti savo automobilį. Tokią galimybę automėgėjams nuo gegužės 16 dienos žada savitarnos autoservisas Vilniuje prie pasažo „Pas Juozapą“.
Asociatyvi nuotr. / Autoservisas
Asociatyvi nuotr. / Autoservisas

Sostinėje atidaromas savitarnos autoservisas. Kiekvienas technika besidomintis vairuotojas turės galimybę išsinuomoti darbo vietą su profesionaliais įrankiais. Savitarnos autoserviso sumanytojai Vilniuje įrengė 7 darbo vietas.

Numatytas darbo laikas nuo 8 iki 20 valandos. Esant poreikiui, darbo laikas gali keistis, neatmetama galimybė dirbti visą parą.

Erdviose patalpose Pašilaičių mikrorajone įsikūręs savitarnos autoservisas vilios vairuotojus patogiomis darbo vietomis, nedidelėmis kainomis, bendravimo galimybe. Apsilankymo metu žmogus galės persirengti rūbinėje, pasinaudoti dušu. Dideliame poilsio kambaryje bus galima išgerti kavos, pasklaidyti specializuotos literatūros, katalogų.

„Daugumai patinka patiems remontuoti savo ratus, – sakė savitarnos autoserviso vadovas Leonardas Giliun. – Svarbiausia, kad tikras automėgėjas gali pats save išreikšti ir savo rankomis remontuoti automobilį, pavyzdžiui, pakeisti kaladėles ar net variklį, nes savitarnos autoservise tam sukurtos sąlygos. Tikimės, jog tai bus savotiška techninių bendraminčių buveinė, lyg klubas. Mes nuomosime profesionalius įrankius. Kiekvienoje darbo vietoje yra galimybė prijungti pneumatinius įrankius, įrengėme darbo stalus su mechaniniais spaustuvais. Automobiliui pakelti skirti du 3,5 t keliamosios galios keltuvai, 2,5 t hidraulinis domkratas skirtas darbo vietai be keltuvo. Klientams paruošėme patogias ir erdvias darbo vietas. Po stogu galima darbuotis nepriklausomai nuo oro sąlygų – ir vasarą, ir žiemą. Žmonės džiaugsis pačiu procesu. Sugebantys krapštytis prie mašinų noriai tvarko automobilius ir kitiems šeimos nariams – tėvams, seneliams, vaikams. Daugumai stinga tik tinkamos vietos ir įrankių.”

Atvykus į savitarnos autoservisą reikės pateikti vairuotojo teises ir automobilio techninį pasą. Pasirašoma paprasta darbo vietos ir įrankių nuomos sutartis. Už remonto kokybę atsakingas pats klientas. Klientus pasitiks profesionalūs meistrai. Pagal galimybę bus galima pasikonsultuoti su profesionalais. Automobilio remontui reikalingas detales vairuotojai gali atsivežti arba jas užsisakyti vietoje, neišeinant iš savitarnos autoserviso.

„Kita vertus, kiekvienas galės palyginti savo darbo kokybę su meistro, kuriam reikia mokėti gerokai brangiau,” – teigė L.Giliun.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius