-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 06 27

Vilniuje sustojo senasis ralio karalius (nuotraukos, video)

Sostinės gyventojai ir svečiai šeštadienio vidurdienį Europos aikštėje galėjo apžiūrėti jau į kolekcininkų rankas patekusius ir dar naujais dažais kvepiančius „Lancia“ automobilius. Kol kas Lietuvoje „Lancia“ automobilių modeliais niekas neprekiauja, tačiau „Lancia“ klubo nariai, pristatydami lietuviams šių automobilių gamą, siekia inicijuoti šių automobilių atstovybės įkūrimą Lietuvoje.
Į Lietuvą atvyko nauji Lancia Delta bei Lancia Musa modeliai bei legendinis sportinis Lancia Delta Integrale.
Į Lietuvą atvyko nauji „Lancia Delta“ bei „Lancia Musa“ modeliai bei legendinis sportinis „Lancia Delta Integrale“. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Tarp naujų „Lancia Delta“ ir „Lancia Musa“ automobilių bei dar gaminamo „Lancia Thesis“ modelio į Lietuvą atvyko ir jau į kolekcininkų rankas patekęs ralio karalius „Lancia Delta Integrale“.

„Tai legendinis automobilis, apie kurį buvo labai daug rašyta. Jo gamyba pasibaigė prieš 8-9 metus. Šiai mašinai lygių nebuvo – ji buvo ralių karalius. Dabar gerų „Lancia Delta Integrale“ modelių galima rasti tik pas kolekcininkus, nes jie tikrai labai daug kainuoja“, – pasakojo klubo atstovas.

Po aštuonerių metų pertraukos pagamintas naujas „Lancia Delta“ modelis, pasauliui pristatytas praeitų metų rudenį Ženevoje. Viena įsimintiniausių jo reklamų – šio automobilio panaudojimas filme „Angelai ir demonai“.

„Lancia“ arba labai patinka vairuotojams, arba visai nepatinka, – pastebėjo „Lancia“ klubo entuziastas. – Šie automobiliai gali būti labai skirtingo išpildymo – galimi 3 benzininiai ir 3 dyzeliniai varikliai, arklio galių gali turėti nuo 120 iki 200. Komplektacijos galimos taip pat labai įvairios.“

Tuo tarpu „Lancia Musa“ automobilius drąsiai reklamavo ir Prancūzijos prezidento Nicolas Sarkozy žmona Carla Bruni.

Dar viena galimybė savo akimis pamatyti, o gal net ir atsisėsti į „Lancia“ automobilius sostinės gyventojų ir svečių laukia sekmadienį 10 val. prie Vilniaus rotušės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius