Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 09 04

Vokietijos kelių erelių siaubas – policijos BMW M5

Galingi automobiliai patinka ne tik greičio mėgėjams, tačiau ir policijai. Ypač, jei tai agresyvus teisybės ieškotojas BMW M5.
BMW M5 ruoštas Vokietijos policijai
BMW M5 ruoštas Vokietijos policijai / Gamintojo nuotr.

Nors nuotraukoje matomas automobilis yra tikrų tikriausias, tačiau kol kas jo bijoti nereikėtų. Nors jis pilnai paruoštas tarnybai, tačiau kol kas stovi Munchene, BMW muziejuje. Galingas chuliganų drausmintojas turi visus atributus, būdingus eiliniam Vokietijos policijos automobiliui. Ant viršaus sumontuoti garsiniai ir šviesos signalai, jis nudažytas sidabrine ir žalia spalva.

Tuo tarpu po varikliu dangčiu policininkas išlieka toks pat kaip ir standartinė versija. Ratus suka 4,4 l V8 variklis su dviem turbinomis, kuris išspaudžia 552 arklio galias, o sukimo momentas 680 Nm. Visa galia perduodama per septynių pavarų, dvigubos sankabos pavarų dėžę. Nuo 0 iki 100 km/h jis įsibėgėja lygiai per 4,4 sekundės, o maksimalus greitis gali būti ribojamas ties 250 km/h riba, arba ties 305 km/h. Manau, policininkai mieliau norėtų antrojo varianto.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius