Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 12 03

„Volkswagen Amarok“ – naujas žaidėjas pikapų segmente

Daugelis automobilių gamintojų ieško neišnaudotų galimybių savo versle. „Volkswagen Amarok“ – vokiečių žingsnis į pikapų segmentą. Modelis atrodo tvirtas ir paruoštas darbui. Sunku įsivaizduoti, jog šio gamintojo produktas galėtų patirti nesėkmę, tačiau laikas parodys.
„Volkswagen Amarok“ – naujas žaidėjas pikapų segmente
„Volkswagen Amarok“ – naujas žaidėjas pikapų segmente / Gamintojo nuotr.
Abejojate mūsų teiginiu, jog „Volkswagen“ modeliai yra pasmerkti sėkmei? Vokiečiai galbūt ir kuria nuobodžius ar išskirtinumo stokojančius automobilius, tačiau jie taikosi į plačiausią pirkėjų ratą – vartotojus, ieškančius patikimo, ilgaamžio ir nebrangaus automobilio. Taip, rinkoje yra ir pigesnių alternatyvų, tačiau „Volkswagen“ turi išties gerą išvardintų kriterijų derinį. Panašu, jog toks bus ir naujasis pikapas. „Amarok“ turi pakankamai stilingą kėbulą bei agresyviai atrodančias priekines radiatoriaus groteles. Kol kas planuojama pasiūlyti tik ketverių durų variantą, tuo tarpu dvidurė versija pasirodys kiek vėliau. Į pikapą bus galima pakrauti iki 1,2 tonos krovinį. Taip pat bus galimybė prikabinti iki 2,8 t svorio priekabą. Po variklio dangčiu – 2 l darbinio tūrio, TDI tipo dyzelinis motoras su turbina, išvystantis 163 AG galią ir 400 Nm sukimo momentą. Taip pat planuojama pasiūlyti ir TDI 122 AG variantą. Pastaroji versija vidutiniškai sunaudos 7,6 l/100 km dyzelio, o išmetamų CO2 dujų kiekis neviršys 199 g/km. 163 AG varikliui vidutiniškai prireiks 7,8 l/100 km kuro. „Volkswagen“ pikapas turės visų varomų ratų sistemą su galimybe įjungti tik priekinius ar galinius ratus. Priklausomai nuo komplektacijos, „Amarok“ galės būti komplektuojamas su kėbulo spalvos bamperiais ir veidrodėliais, pastovaus greičio palaikymo sistema, galinga garso aparatūra bei automatine klimato kontrolės sistema. „Volkswagen Amarok“ bus gaminamas Buenos Airėse (Argentina) esančioje gamykloje. Pietų Amerikoje pikapas bus parduodamas jau 2010 m. pradžioje, o Europos automobilių prekybos salonus pasieks tų pačių metų antroje pusėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius