-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 09 15

„Volvo C30 Polestar“ – tik JAV rinkai, tik 250 vienetų

„Volvo“ suteikia kiek daugiau žavesio ir išskirtinumo savo nedideliam C30 modeliui. Nuo šiol Jungtinių Amerikos Valstijų pirkėjai galės įsigyti šio modelio „Polestar“ versiją.
Volvo C30 Polestar
Volvo C30 Polestar / Gamintojo nuotr.

Mes jau matėme „S60 Polestar“ ir „V40 Polestar“. Dabar švedai parodė mažiausio savo automobilio „C30 Polestar“ versiją. Nors automobilis neišsiskiria ypatinga galia, tačiau turi kitų tik jam būdingų bruožų. Po variklio dangčiu lakstys 250 arklių, kurie į ratus bus perduodami per šešių pavarų mechaninę arba automatinę dėžę. Tai neblogai, tačiau šio automobilio ypatumai labiau liečia išvaizdą nei inžineriją.

Visi 250 „C30 Polestar“ bus nudažyti šviesiai mėlyna spalva, taip pat turės išskirtinius 17 colių, juodus lengvojo lydinio ratlankius ir „R-Desing“ apdailą. Viduje – viskas, ką galima rasti ir „Premium Plus“ komplektacijoje. Tai elektra reguliuojamos sėdynės, stoglangis, savaime susireguliuojantis galinio vaizdo veidrodėlis ir LED dienos šviesos žibintai. Jeigu to dar negana, „Platinum“ komplektacija pridės navigaciją ir kitą garso sistemą.

Norintys įsigyti šį automobilį, turės sumokėti daugiau nei 92 tūkst. litų. Jeigu norėsite „Platinum“ komplektacijos, tuomet prie sumos reikia pridėti dar porą tūkstančių. Tai tikrai nėra pigu, palyginti su „Mazda Speed 3“. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius