Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 08 03

Žalia ir sportiška BMW ateitis

Šiais laikais visi kuria elektrinius ar hibridinius sportinius automobilius. Kas bus pirmas? „Porsche“, „Mercedes-Benz“, „Audi“ ar „Lexus“? Pasak pranešimų Vokietijos spaudoje, į šias lenktynes stoja ir BMW.
„BMW Vision EfficientDynamics“ – turbodyzelinis hibridas
„BMW Vision EfficientDynamics“ – turbodyzelinis hibridas / Gamintojo nuotr.
Temos: 1 BMW

Pasak spaudos, BMW pluša prie 2009 metais Frankfurto automobilių parodoje demonstruoti „BMW Vision Efficient Dynamics Concept“ automobilio.

Serijinė šio automobilio versija turėtų vadintis „i100“. Jo viduje bus sumontuotas trijų clindrų turbodyzelinis variklis. Galime sakyti pusė BMW 335d variklio. Jam padės apie 100 Ag galios du elektriniai motorai.

Tie patys šaltiniai teigia, jog Jungtinių Amerikos Valstijų rinkai gali būti pasiūlyta versija su keturių cilindrų motoru. Tarytum už Atlanto keliai driekiasi statesnėmis įkalnėmis...

Šio automobilio premjeros tikimasi 2013 metais, o vėliau laukiama ir „M“ versija su šešių cilindrų benzininiu ir galingu elektriniu varikliais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius