Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2012 03 06

Ženeva 2012. Koncepcinis „Bentley EXP 9 F“ visureigis

„Bentley“ praneša, kad nebeignoruos turtingų pirkėjų ieškančių visureigio ir jiems jį pasiūlys. Jo koncepcija, pristatoma Ženevos automobilių parodoje, vadinasi EXP 9 F.
„Bentley EXP 9 F“
„Bentley EXP 9 F“ / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Nors tai tik dizaino studija, galite būti tikri – 90 proc. šio automobilio konvejerį pasieks nepasikeitę. Tai bus trečiasis modelis „Bentley“ gamoje, šalia „Continental“ ir „Mulsanne“.

Po variklio dangčiu slypi firminis „Bentley“ variklis (sukurtas Vokietijoje) – 6,0 litro dviejų turbinų W12. Būkite tikri, kad gamyboje jie pasiūlys šį visureigį ir su kuklesniu V8 varikliu.

Jo kėbulas pagamintas pagal šiuolaikinių „Bentley“ stiliu. Priekiniai žibintai atrodo keistai, bet „Mulsanne“ įrodė, kad tai pirkėjams tinka ir patinka. Kaip ir plačios, didelės oro paėmimo angos priekyje.

Interjero taip pat su niekuo kitu nesupainiotum. Tai – tikras, prabangus „Bentley“. Beje, šį automobilį kūrė sėkmingai „Porsche Cayenne“ projektą į pasaulį išleidęs Wolfgangas Durheimeris. Jis dabar dirba „Bentley“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius