Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 02 24

Ženevos automobilių parodoje – naujausi BMW modeliai ir varikliai

Kovo 4–14 d. 80–oje Ženevos automobilių parodoje „BMW Group” koncernas ruošiasi pristatyti iš pagrindų atnaujintus BMW modelius, naujus variklius bei technologijas, garantuosiančias dar didesnį vairavimo malonumą ir efektyvumą.
„BMW Active E“ konceptas
„BMW Active E“ konceptas / Gamintojų nuotr.

„Krasta Auto“ pranešime spaudai tieigiama, kad gamintojų teigimu, viena ryškiausių BMW naujovių šioje parodoje bus BMW 5 serijos sedano debiutas. Taip pat, pirmą kartą BMW prekės ženklo gerbėjams bus pristatytas ir atnaujintas BMW 3 serijos kupė bei kabrioletas.

Be naujausių automobilių „BMW Group” parodoje tai pat pristatys ir naujas technologijas. Naujai pristatomi BMW pavarų mechanizmai (drivetrain), kaip teigia gamintojai, bus universalūs ir labiau nei bet kada orientuoti į ateities technologijas. Tuo tarpu atnaujintą ir dar didesnį efektyvumą garantuojančią BMW EfficientDynamics technologiją,  turės ne tik dabar gaminami modeliai, bet taip pat ir ateityje pristatomi BMW naujokai.

„BMW Group” koncernas parodoje pristatys ir naujausius BMW 1 serijos, BMW 3 serijos, BMW X ir BMW Z4 variklius, suteikiančius dar didesnį vairavimo malonumą bei  garantuojančius ekonomiškumą. Iškart po pristatymo rinkai, Ženevoje taip pat bus pristatyti naujausi hibridiniai BMW ActiveHybrid X6 ir BMW ActiveHybrid 7 modeliai, išsiskiriantys vidaus degimo ir elektrovarikliais, suteikiančiais automobiliui dar daugiau efektyvumo.

Ženevos automobilių parodoje „BMW Group” koncernas Europai pristatys ir naujausią BMW ActiveE konceptą. Sukurtas pagal BMW 1 serijos kupė, konceptinis modelis išsiskirs pilnai elektriniu varikliu ir inovatyvia energijos kaupimo talpyklos technologija. Konceptinis BMW ActiveE modelis pasižymės ypatingai žemais aplinkos taršos rodikliais (CO2 emisija – 0 g/km) bei turės keturias sėdimas vietas ir maždaug 200 litrų talpinančią bagažinę.

Su parodoje pristatomomis naujienomis „BMW Group” tikisi tęsti savo, kaip naujausių krypčių kūrėjo, misiją ir toliau stebinti BMW gerbėjus technologinėmis naujovėmis, užtikrinančiomis išskirtinį vairavimo malonumą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius