-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Fotokonkursas „Esu matomas“. 3 X 100 Eur ir kiti prizai

Fotokonkursu „Esu matomas“ siekiame paskatinti 15min skaitytojus tamsiuoju paros metu keliaujant pėsčiomis ar dviračiais segėti atšvaitus arba dėvėti šviesą atspindinčias liemenes. Konkurso nugalėtojų, o jų bus net trys, laukia vertingi prizai.
Atšvaitų dalijimas Vilniuje
Atšvaitų dalijimas Vilniuje / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Kiekvienas iš trijų nugalėtojų gaus po 100 eurų vertės dovanų čekį (apsipirkti populiariame prekybos centre pasirinktoje parduotuvėje) ir Lietuvos automobilių kelių direkcijos prie Susisiekimo ministerijos įsteigtus prizus.

Norėdami dalyvauti konkurse, nuotraukose turite kūrybiškai įamžinti savo atšvaitus arba kaip keliaudami pėsčiomis ir dviračiais laikotės Kelių eismo taisyklių reikalavimų segėdami atšvaitus ar kitas šviesą atspindinčias priemones.

Fotokonkursą organizuoja naujienų portalas 15min kartu su Lietuvos automobilių kelių direkcija prie Susisiekimo ministerijos (toliau – organizatoriai).

Taisyklės:

Fiksuokite minėtas akimirkas, keliais sakiniais aprašykite nuotrauką (rašykite lietuviškomis raidėmis).

Nuotrauką ir jos aprašymą siųskite adresu saugukelyje@15min.lt.

Nuotraukas siųskite iki 2020 metų sausio 27 dienos.

Nepamirškite nurodyti savo vardo, pavardės bei el. pašto adreso. Vienam asmeniui galima siųsti iki 3 skirtingų nuotraukų.

Atsakomybė už nuotraukų autentiškumą, matomų asmenų sutikimą būti nufotografuotiems ir publikuotiems viešai, priklauso pačiam konkurso dalyviui. Nuotrauka negali prieštarauti visuotinai priimtoms moralės ir etikos normoms.

Nuotraukos bus publikuojamos ne rečiau kaip kartą per savaitę naujienų portalo 15min rubrikoje „Saugukelyje.lt“, konkurso fotogalerijose.

Nugalėtojų nustatymas:

Iš visų konkursui pateiktų nuotraukų profesionalūs 15min fotografai kartu su Lietuvos automobilių kelių direkcijos atstovais atrinks 10 (dešimt), jų manymu, geriausių nuotraukų, t.y. nuotraukas, kurios geriausiai, t.y. – kūrybingiausiai ir tiksliausiai atskleidžia kaip laikomasi saugaus eismo reikalavimų keliaujant pėsčiomis ar dviračiais.

2020 m. sausio 28 d. rubrikoje „Saugukelyje.lt“ paskelbsime konkurso balsavimą, kuris truks iki sausio 31 d. imtinai.

Prizai:

Skaitytojai iš 10 (dešimties) atrinktų fotografijų balsavimo būdu išrinks 3 (tris) labiausiai patikusias nuotraukas, kurių kiekvienos autoriui /-ei atiteks organizatorių įsteigti prizai:

100 eur (šimto eurų) vertės dovanų kuponas apsipirkti populiariame prekybos centre;

– Lietuvos automobilių kelių direkcijos suvenyrai.

Konkurso prizų laimėtojai bus skelbiami 2020 metų vasario 03 d. rubrikoje „Saugukelyje.lt“ ir jiems bus pranešama asmeniškai nurodytu el. paštu.

Nugalėtojai prizus Vilniuje arba Kaune turės atsiimti ne vėliau kaip iki 2020 metų vasario 28 d.

Atminkite:

  • Autorius, pateikiantis nuotrauką konkursui, suteikia organizatoriams teisę laisvai disponuoti medžiaga savo nuožiūra, pvz., straipsniui iliustruoti ar pan. Nuotrauka tampa organizatorių nuosavybe.
  • Kilus įtarimams, kad publikuojama nuotrauka rasta internete ar autorystė priklauso kitam asmeniui, ji bus pašalinta iš konkurso be perspėjimo.
  • Konkurso dalyvių kontaktinė informacija bus naudojama tik konkurso tikslais.
  • Konkurso organizatoriai pasilieka teisę keisti konkurso taisykles, informuodami apie tai lankytojus naujienų portalo 15min skiltyje „Saugukelyje.lt“.
  • UAB „15min“ ir LAKD darbuotojai konkurse dalyvauti negali.

Brangink gyvybę. Matyk ir būk matomas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius