Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2023 05 30

Nufilmuota: BMW nuvertė ir nusitempė apšvietimo stulpą

Socialiniuose tinkluose paplito filmuota medžiaga, kurioje – per plauką gerai pasibaigęs BMW vairuotojo nuotykis. Panašus įvykis savaitgalį nutiko ir Rokiškyje, kur neblaivus „Subaru“ vairuotojas ansktyvą rytą siautėjo miesto centre.
BMW avarija ir nuverstas stulpas
BMW avarija ir nuverstas stulpas / TVNET.LV nuotr.

Praėjusio šeštadienio rytą, 5.30 val. Rokiškio gyventojai išgirdo didelį „bum“. Dideliu greičiu miesto gatve lėkęs „Subaru“ markės automobilis neišsuko posūkio, trenkėsi į stovinti stulpą ir peršokęs bordiūrą sustojo, pranešė „Gimtasis Rokiškis“. Įdomu tai, kad patys automobilio keleiviai nufilmavo savo šėliojimus ir pasidalijo socialiniuose tinkluose.

BMW nuskynė apšvietimo stulpą

Kita panaši istorija nutiko visai netoli Rokiškio – Latvijoje. Abiem atvejais incidentą sukėlė vairuotojas-chuliganas. „Instagram“ paplitusiame įraše matosi, kaip BMW nedidelio miesto centre kerta dvigubą ištisinę liniją išvažiuoja į priešpriešinę kairę juostą, kliudo bortelį, sukasi šonu ir „nuskina“ apšvietimo stulpą.

Įdomu, kad po tokio smūgio atgavęs amą BMW vairuotojas tęsia kelionę. Tiesa, jau tempdamas su savimi apšvietimo stulpo fragmentą.

Kur tai nutiko? Ar BMW vairuotoją sugavo policija?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius