-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pilietiškas kaunietis nufilmavo chuliganiškai vairuojantį policijos patrulį: pareigūno laukia bauda

Kaunietis Emilis vaizdo registratoriumi užfiksavo policijos patrulių mašiną, kuri, manevruodama priešais, darė vieną Kelių eismo taisyklių pažeidimą po kito. Vairuotojas stebisi, jog tie, kurie turi užtikrinti saugumą keliuose, patys kelią pavojų aplinkiniams.
Kauno policijos ekipažo manevrai
Kauno policijos ekipažo manevrai / Skaitytojo nuotr.

„Kelis kartus kirstos ištisinės linijos, sustojimas ant Stop juostos, o ne prie jos, greitis – mažiausiai 100 km/val. miesto gatvėmis“, – tokius policijos pareigūno per vieną pasivažinėjimą padarytus pažeidimus užfiksavo į 15min redakciją vaizdo įrašą su įrodymais atsiuntęs kaunietis.

Chuliganišką policininko tarnybinės mašinos vairavimą jis užfiksavo rugpjūčio 8 d. apie 15 val. Žemaičių plente, Šilainiuose. Patruliai automobilyje buvo du. Garsinių ar vaizdinių signalų, įrodančių, jog skubėjo į iškvietimą, Emilis nematė.

VIDEO: Policijos automobilio manevrai Kaune

„Taip, koks buvo greitis, dabar neįrodysiu, į jį dar galima nekreipti dėmesio. Nors tai būtų didžiausias nusikaltimas. Net padidinus man greitį iki 80km/val., pareigūnai tolo... – stebėjosi vaikinas. – Iki galo nesekiau jų, nes pats nenorėjau padaryti KET pažeidimo: būtų reikėję sukti iš pirmos juostos į kairę“..

15min vaizdo įrašą nusiuntė Kauno apskrities policijai. Netrukus redakciją pasiekė jo vertinimas: „Dėkojame pilietiškam gyventojui. Jo pateiktas vaizdo įrašas perduotas Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos pareigūnams. Pareigūnas, vairavęs transporto priemonę ir pažeidęs Kelių eismo taisykles, bus nubaustas numatyta tvarka.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius