Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 07 12 /12:39

Vilniuje įvedus naujus eismo apribojimus, per rytines spūstis kai kurie važiavo atbulomis

Atsižvelgiant į NATO viršūnių susitikimui keliamus saugumo reikalavimus koreguojami įvesti eismo ribojimai. Trečiadienį jie griežtesni, nei numatyta. Nuo 6.30 iki 12 val., be kitų suplanuotų ir anksčiau skelbtų ribojimų, eismui buvo uždarytos kelios eismo arterijos. Todėl trečiadienio rytą spūstys buvo kiek kitokios.

Visi liepos 12 d. eismo apribojimai

Vaizdais dalinkitės el. paštu gazas@15min.lt

Nuo 12 val. eismas mieste nusistovėjo, papildomi apribojimai panaikinti. „Raudonuojančių“ (Google Maps žemėlapyje) zonų smarkiai sumažėjo iki vakaro, kai dauguma vilniečių pajudės iš darbo į namus arba į NATO renginius.

Papildyta 10.20 val. Spūstys sumažėjo. Tačiau sudėtingiausia situacija išlieka Savanorių pr. (nuo Norfos bazės link Gerosios Vilties), Liubarto g., T.Narbuto g. (ties Spaudos rūmais pakilus į kalną), Pilaitės pr. Įvyko ir kelios smulkios avarijos, stabdančios eismą, pvz., Kęstučio g. (netoli Sėlių g.).

Papildyta 9.15 val. Blogiausia situacija – Geležinio Vilko gatvėje (nuo PC „Ozas“ iki Japoniško sodo), Pilaitės pr. nuo Vakarinio aplinkkelio iki Spaudos rūmų, T.Narbuto g. (pakilus į kalną link Spaudos rūmų), ties PC „Panorama“ (taip pat ir Vytauto, Kęstučio, Saltoniškių g.).

Papildyta 8.55 val. Kai kuriems vairuotojams šie eismo ribojimai – naujiena. Nes T.Narbuto gatve ne vienas staiga pradėjo nuo PC „Panorama“ iki posūkio į Žvėryną važiuoti atbulomis... (žr. filmuotą reportažą). Kiti, labiausiai užsispyrę, bando pravažiuoti policijos užkardas. Pareigūnai mandagiai paaiškina, kaip ir per kur reikėtų apvažiuoti užtvertas gatves.

VIDEO: Liepos 12 d. eismo apribojimai Vilniuje: kai kurie vairuotojų poelgiai stebina

Papildyta 8 val. Vaizdas gatvėse labai įdomus. Vienos eismo arterijos užsikišusios, o kitos – tuščios. Nes arba į jas įvažiuoti draudžiama, arba liko mažai gatvių, iš kurių pavyktų į šias miesto magistrales įvažiuoti. Tad labai įdomiai atrodo balandžiai, vaikštinėjantys po ištuštėjusį Konstitucijos pr., Geležinio Vilko gatvę ties buv. Edukologijos universitetu.

Įvedus naujus apribojimus, negalima važiuoti T.Kosciuškos g., dalimi Vakarinio aplinkkelio, Oslo g., estakada virš Savanorių pr. ir t.t. Todėl ryto keliones siūloma planuoti iš anksto ir rinktis aplinkinius kelius.

VIDEO: Ištuštėjusios užtvertos Vilniaus gatvės liepos 12 d.

7.00 val. kemšasi ir T.Narbuto g. ties Žvėrynu.

Eismas Vilniuje liepos 12 d. rytą
Eismas Vilniuje liepos 12 d. rytą

Jau 6.30 val. akivaizdžiai sustojo eismas Vilniaus Vakariniame aplinkkelyje nuo Pilaitės pr. iki Oslo g., Ukmergės g. ties PC „Akropolis“.

Naujų eismo apribojimų sąrašas liepos 12 d.

Liepos 12 d. papildomų eismo ribojimų Vilniaus žemėlapis
Liepos 12 d. papildomų eismo ribojimų Vilniaus žemėlapis
  • Iš Vakarinio aplinkkelio pietų kryptimi važiuojančios transporto priemonės ties Oslo g. bus nukreipiamos tik link Gariūnų.
  • Važiuojant Oslo g. rytų kryptimi (nuo Gariūnų) transporto priemonės galės įvažiuoti tik į Vakarinį aplinkkelį arba į Erfurto gatvę.
  • Eismas Lazdynų tiltu ir Oslo g. atkarpa tarp Lazdynų tilto ir Vakarinio aplinkkelio bus draudžiamas.
  • Eismas estakada virš Savanorių pr. žiedo bus draudžiamas. Visos transporto priemonės, atvažiuojančios Tūkstantmečio gatve nuo Naujininkų bus nukreipiamos į Savanorių pr. žiedą, kuriame bus galima išvažiuoti tik į Savanorių prospektą (tiek miesto, tiek Kauno kryptimi).
  • Eismas Geležinio Vilko gatvės atkarpoje tarp Savanorių žiedo ir Pedagoginio žiedo bus draudžiamas.
  • T.Narbuto gatve įvažiavimas į Pedagoginio žiedą bus draudžiamas.
  • Geležinio Vilko gatve pietų kryptimi (nuo Baltupių) transporto priemonės galės važiuoti tik į Žalgirio g. arba į Ukmergės g.
  • Ukmergės gatvės atkarpoje tarp Ozo g. ir Geležinio Vilko g. eismas bus draudžiamas.
  • Ukmergės gatvėje pietų kryptimi (iš Fabijoniškių) važiuojančios transporto priemonės bus nukreipiamos į Ozo gatvę, iš kur galės važiuoti tiek link Viršuliškių, tiek link Žirmūnų.
  • Kalvarijų gatvėje pietų kryptimi (iš Baltupių) važiuojančios transporto priemonės ties sankryža su Žalgirio gatve galės važiuoti tik į kairę (link Tuskulėnų g.) arba į dešinę (link Geležinio Vilko g.).
  • Transporto priemonės, ribojimų metu važiuosiančios Kalvarijų g. atkarpa nuo Žalgirio g. link Konstitucijos pr., bus nukreipiamos į Lvivo gatvę.
  • Eismas Konstitucijos pr. bus draudžiamas.
  • Eismas Šeimyniškių g. bus draudžiamas.
  • Žirmūnų žiede nebus galima pasirinkti išvažiavimo į Šeimyniškių g.
  • Olandų žiede nebus galima pasirinkti išvažiavimo į T.Kosciuškos g.
  • Eismas T.Kosciuškos g. bus draudžiamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius