Metinė prenumerata vos už 7,99 Eur. 15-tos dienos proga!
Prenumeruoti
2023 04 12 /16:24

Vilniuje, tunelinėje plovykloje, elektromobilis „Mercedes EQS“ tapo nevaldomas, trenkėsi į sieną

Vilniaus policija trečiadienio rytą sulaukė iškvietimo iš Vilniuje, Kareivių gatvėje, esančios tunelinės „Švaros brolių“ plovyklos.
Mercedes EQS avarija tunelinėje plovykloje
Mercedes EQS avarija tunelinėje plovykloje / Facebook/Justės N. nuotr.

Informaciją siųskite gazas@15min.lt

Papildyta „Mercedes“ atstovybės „Veho“ ir „Švaros brolių“ komentaru.

Buvo pranešta, kad dėl gedimo elektromobilis EQS 580 (Mercedes) tapo nevaldomas. Dėl to, pasak vairuotojo, kilo avarija, EQS trenkėsi į plovyklos sieną, praneša lrytas.lt

Apgadinta plovyklos siena, pats elektromobilis, išvartyti šiukšlių konteineriai. Vairuotojas negalėjo sustabdyti staiga pradėjusio greitėti automobilio, todėl pasuko į kalnelį, ant kurio elektromobilis ir pakibo.

„Į incidentą pakliuvęs automobilis „Mercedes-Benz“ EQS yra pristatytas į mūsų servisą ekspertizei, – sako Donatas Stanionis, „Veho“ įgalioto „Mercedes-Benz“ pardavėjo generalinis direktorius. – Atliekama automobilio techninė ekspertizė ir tiriamos su įvykiu susijusios aplinkybės. Apie įvykį yra informuotas ir gamintojas. Išsamesni komentarai bus įmanomi tik po atliktos išsamios analizės. Vykstant tyrimui klientui suteiktas pakaitinis automobilis“.

„Peržiūrėjome plovimo proceso filmuotą medžiagą nuo automobilio įvažiavimo į plovyklą iki išvažiavimo iš plovyklos – visas procesas vyko įprastai ir sklandžiai. Eismo įvykį tiria policija, tad savo ruožtu papildomai neturime ką pridurti“, – savo komentarą atsiuntė ir „Švaros broliams“ atstovaujanti agentūra.

Tokio EQS naujo modelio kaina – apie 150 000 Eur su PVM. Variklio galia – 523 AG.

Elektromobilių mylėtojų FB grupėse šis įvykis sukėlė diskusijų. Vieni spėjo, kad vairuotojas tiesiog supainiojo greičio pedalą su stabdžio. Kiti, kad galimai automobilis atvežtas iš užsienio, bet buvo blogai suremontuotas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius