Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ralio globėjo, LR susisiekimo ministro – Eligijaus Masiulio sveikinimas

Lietuvos Respublikos susisiekimo ministro bei „Halls Winter Rally 2010“ globėjo – Eligijaus Masiulio sveikinimo žodis ralio rengėjams, dalyviams bei žiūrovams:
Susisiekimo ministras Eligijus Masiulis
Susisiekimo ministras Eligijus Masiulis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 Ralis

Mieli žiemos ralio rengėjai, dalyviai, žiūrovai,

Kaip ir daugelis Jūsų, su nekantrumu laukiu artėjančio renginio „Halls Winter Rally 2010“, tapusio jau tradicija. Ne vienam automobilių sporto gerbėjui šis renginys yra ypatinga proga patirti gerų įspūdžių. Profesionalams – susirungti žiemos sąlygomis, žiūrovams – stebėti, kaip greičio fanatikai turi galimybę savo sukauptą patirtį bei meistriškumą pademonstruoti tam specialiai parengtoje trasoje.

Automobilių sportas – tai ne tik didžiuliai greičiai. Mano manymu, pirmiausia tai profesionalumas, atsakingas požiūris į vairavimą. Lenktynių dalyviai – ne tik vairavimo meistriškumo, bet ir atsakomybės už vairo pavyzdys. Džiaugiuosi, kad renginio organizatoriai šiemet skiria daug dėmesio saugaus eismo temai. Iš profesionalų lūpų skambantis raginimas keliuose vairuoti saugiai, tikiu, atkreips daugelio vairuotojų dėmesį.

Eismo saugumo situacija gerėja – Lietuvos keliuose 2009 m. žuvo mažiausiai žmonių nuo 1965 m., tačiau dar negalime sustoti. Svarbi kiekviena išsaugota žmogaus gyvybė, todėl toliau tęsime pradėtus darbus, ieškosime naujų kelių ir būdų kelti pačių žmonių savimonę ir atsakomybę.

Automobilių lenktynės – viena iš įdomiausių, bet tuo pačiu ekstremaliausių sporto šakų, kurioje ypač svarbus atkaklumas, uolus ruošimasis, bei su laiku įgyjama patirtis ir meistriškumas. Automobilių sportas – tai sritis, kurios atstovai profesionalai savo pranašumą rodo lenktynių trasoje, bet ne gatvėse. Tikiu, kad jie yra autoritetai daugeliui vairuotojų, kasdieną važiuojančių mūsų šalies keliais, todėl tikiuosi, kad jų pavyzdys ir jų raginimas vairuoti saugiai įstrigs šio sporto gerbėjų atmintyje.

Gerbkime vieni kitus kelyje, pasirinkime saugų važiavimo greitį, įvertindami, jog esame atsakingi ne tik už savo bet ir už aplinkinių saugumą. Būkime tolerantiški ir jauskimės saugūs kelyje.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius