Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 01 19

Detroito parodoje „Toyota“ pristatė koncepcinį įkraunamą hibridinį automobilį

Detroite „Toyota“ pristatė iš tinklo įkraunamą hibridinį koncepcinį automobilį NS4. Tai yra naujos kartos ketverių durelių ekologiškas pažangios technologijos ir įdomaus dizaino automobilis.
„Toyota NS4“ koncepcinis hibridas
„Toyota NS4“ koncepcinis hibridas / Gamintojo nuotr.

Automobilis sukurtas 2015 metams, kai, TMC manymu, ekologiški automobiliai jau nebebus naujiena. NS4 pasižymi išskirtiniu ekologišku našumu, saugumu ir komunikacijos technologija, siejančia žmones, automobilius ir infrastruktūrą.  NS4 modeliu sukuriami nauji aukščiausi subalansuotos dizaino kokybės, dinamikos ir rafinuotumo standartai.

NAIAS parodoje, „Toyota“ prekės ženklo skyriuje taip pat demonstruojami hibridiniai „Prius“ šeimos automobiliai. Šią šeimą sudaro „Prius“, iš tinklo įkraunamas hibridinis „Prius“, „Prius v“ ir „Prius c“. Taip pat eksponuojamas koncepcinis naujos kartos degalų elementais varomas sedanas „FCV-R“.

Gamintojo nuotr./Toyota NS4 koncepcinis hibridas
Gamintojo nuotr./„Toyota NS4“ koncepcinis hibridas

„Toyota“ prekės ženklo hibridiniams automobiliams būdingas trikampis siluetas, kurio motyvais sukurtas įdomus ir jaudinantis NS4 dizainas, pabrėžiantis žemą automobilio svorio centrą.

Automobilyje sumontuota siaura lango atrama, todėl matomumas yra geresnis, tačiau išlaikoma puiki apsauga susidūrimo atveju. Automobilio proporcijos dailios, aerodinaminės charakteristikos puikios, į jį lengva įlipti ir išlipti.

Šis automobilis pagamintas taip, kad važiuotų kaip sportinis, bet sunaudotų itin mažai degalų.

Dėl šilumą atspindinčio ir beveik visiškai UV spindulius blokuojančio stiklo, permatomų saulės plokščių su išankstiniu oro kondicionavimu ir kitų savybių efektyviai valdomas salono šilumos lygis, visada išlaikoma tinkama temperatūra bei taupomi degalai.

Įvairias pažangias saugos savybes sudaro automatiškai atsidarantis variklio dangtis, prisitaikantys tolimųjų šviesų priekiniai žibintai ir priešavarinės saugos sistema (PCS) su pagalbiniu susidūrimų vengimo mechanizmu. Trys galinio vaizdo kameros prietaisų skydelio centre esančiame ekrane kuria panoraminį galinį vaizdą, todėl jį vairuotojas aiškiai mato be didelių pastangų ir judesių.

Dėl centre esančios naujoviškos dviejų jutiklinių ekranų naudotojo sąsajos galima smagiai, lengvai ir intuityviai valdyti žmones, automobilius ir infrastruktūrą jungiančią komunikacijų technologiją.

Pagrindinės koncepcinio NS4 specifikacijos
Ilgis 4 650 mm
Plotis 1 770 mm
Aukštis 1 370 mm
Važiuoklės bazė 2 700 mm
Transmisija Iš tinklo įkraunama hibridinė sistema su 2,0 litrų varikliu
Padangos 225/40R19

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius