Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
04 15

Didžioji Pavasario viktorina įvyko: paskelbti nugalėtojai!

Sveiki atvykę į 15min Didžiąją pavasario viktoriną! Skelbiame geriausiai pasirodžiusius viktorinos dalyvius, kuriems atiteks „Gera dovana“ prizai.
Didžioji pavasario viktorina geras koveris
Didžioji pavasario viktorina

VIKTORINOS SU ATSAKYMŲ VARIANTAIS GERIAUSIAI PASIRODĘ DALYVIAI

Mindaugas Dekeris

Emilija Ramanauskienė

Živilė Čepaitė

Gediminas Baliūnas

Roma Kupinienė

VIKTORINOS BE ATSAKYMŲ VARIANTŲ GERIAUSIAI PASIRODĘ DALYVIAI

Marytė Stoliarova

Leonas Dobrovolskis

Marius Grinbergas

Džiugas Grėbliūnas

Vitalijus Jefimovas

Šiems dešimčiai dalyvių, geriausiai pasirodžiusių viktorinoje, bus įteikti prizai – „Gera dovana“ 50 eurų dovanų čekiai. Tik viena kortelė – milijonai įspūdžių! Tai begalė nuostabiausių potyrių ir įsimintiniausių akimirkų, kurias išsirinkti galės pats dovanos gavėjas! Su prizus laimėjusiais dalyviais susisieksime asmeniškai.

Tais atvejais, kai keli dalyviai surinko po tiek pat taškų, žiūrėjome, kuriam dalyviui atsakyti į klausimus užtruko mažiau laiko.

Spręsti užduotis ir pretenduoti į prizus buvo galima nuo 2024 m. balandžio 15 d. 15 val. iki 2024 m. balandžio 16 d. 15 val.

Šiuo metu viktorina jau yra pasibaigusi, tačiau užduotis dar galite spręsti savo malonumui, nepretenduodami į prizus.

15min Didžiąją pavasario viktoriną sudarė 50 klausimų, suskirstytų į dvi dalis po 25 klausimus. Viktorinoje dalyvauti galėjo tik 15min prenumeratoriai.

Pirmieji 25 klausimai buvo susiję su skaičiumi 15. Tai klausimai apie 15-ą kokio nors mėnesio dieną nutikusius įvykius, dainas, kurios mini skaičių 15 ir t. t.

Skaičius „15“ pasirinktas, nes portalas 15min su šia viktorina tęsė tradiciją kiekvieną mėnesį skaitytojus kviesti kartu švęsti Penkioliktą dieną. Tą dieną skaitytojų laukia staigmenos, geriausi prenumeratos pasiūlymai ir dovanos.

Likę 25 klausimai bus iš įvairių sričių, tačiau juos sies tai, kad jų atsakymai prasidės vis iš kitos abėcėlės raidės. Pirmasis atsakymas prasidės iš raidės A, antrasis – iš raidės B ir taip toliau.

Kiekvienas viktorinos dalyvis prieš spręsdamas galėjo pasirinkti vieną iš dviejų viktorinos versijų – lengvesnę arba sunkesnę.

Klausimai abiejose versijose beveik identiški, bet pasirinkus lengvesnę versiją atsakymus buvo galima rinktis iš 4 variantų. Tad dalyviai, nežinodami atsakymo, galėjo bandyti jį išmąstyti „atmetimo būdu“ arba tiesiog atspėti. Panašiai kaip kasdieniuose 15min portalo testuose.

Tuo tarpu pasirinkę sunkesnį variantą dalyviai atsakymų variantų neturėjo – įrašyti atsakymą turėjo patys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius