Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Šią savaitę – „Šeimų viktorinos“ pusfinaliai ir finalas. Kviečiame žiūrėti!

Kalėdinis 15min projektas – intelektualinis žaidimas „Šeimų viktorina“ – priartėjo prie finišo tiesiosios. Antradienį ir trečiadienį per 15min bus transliuojami žaidimo pusfinaliai, o ketvirtadienį dvi pusfinalius laimėjusios šeimos susirungs finale.
Kalėdinė šeimų viktorina
Kalėdinė šeimų viktorina

Antradienį susirungs dvi motinos ir sūnaus poros: Laimutė ir Justinas kovos prieš Agnę ir Luką. Trečiadienį vyras ir žmona – Tomas ir Kamilė – kovos prieš brolius Mindaugą ir Luką. Laidos kas vakarą portale pasirodys 20 valandą.

Pauliaus Peleckio / 15min nuotr./Pirmojo viktorinos pusfinalio dalyviai
Pauliaus Peleckio / 15min nuotr./Pirmojo viktorinos pusfinalio dalyviai

Tomą ir Laimutę, beje, intelektualinių žaidimų gerbėjai jau puikiai pažįsta. Tomas yra praėjusio sezono „Auksinio proto“ čempionas, o Laimutė buvo pasiekusi šio žaidimo superfinalą.

"Šeimų viktorina" – intelektualinis 15min kuriamas žaidimas. Visą gruodį portale galima stebėti, kaip 16 šeimų varžosi dėl „Rimi“ ir 15min įsteigtų prizų. Dabar viktorinoje liko 4 geriausios šeimos, įveikusios pirmuosius du etapus.

Pauliaus Peleckio / 15min nuotr./Antrojo viktorinos pusfinalio dalyviai
Pauliaus Peleckio / 15min nuotr./Antrojo viktorinos pusfinalio dalyviai

Ir ne tik stebėti, bet ir pabandyti kasdieniuose testuose viktorinos klausimus įveikti patiems. Ar pavyks pasirodyti geriau negu dalyviams?

Visas jau įvykusias laidas ir publikuotus testus galite rasti specialiame viktorinos polapyje.

Šeimų viktorinoje šeimos varžosi poromis. Porą sudaro du tos pačios šeimos nariai. Pavyzdžiui, vyras ir žmona, brolis ir sesuo, motina ir sūnus, tėvas ir dukra ir t. t. Jie drauge žaidžia prieš du kitus šeimos narius, laimėjusi šeima patenka į kitą etapą.

Šeimos, kuri triumfuos viktorinoje, laukia pagrindinis prizas – viktorinos partnerio RIMI 150 eurų čekis. Antrąją ir trečiąją vietas iškovojusios šeimos irgi gaus RIMI čekius, o visos 16 šeimų – RIMI dovanų krepšelius.

Be to, pirmąsias tris vietas iškovojusios šeimos laimės pramogų paketus – metinę žurnalo ŽMONĖS prenumeratą, metinę „ŽMONĖS Cinema“ prenumeratą ir metinę 15min prenumeratą.

Viktoriną veda „Humoro klubo“ komikas ir viktorinų vedėjas Paulius Ambrazevičius. Klausimus viktorinai kūrė 15min rubrikos „Ar žinai?“ redaktorius, kasdienių 15min testų kūrėjas Ugnius Antanavičius.

Į „Šeimų viktoriną“ buvo galima patekti įveikus atrankinį testą, kuris lapkričio pradžioje buvo paskelbtas portale.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius