Metinė prenumerata vos už 7,99 Eur. 15-tos dienos proga!
Prenumeruoti
01 12

Taros dingimą sekė visas pasaulis: rasta nuotrauka iškėlė daugiau klausimų, nei davė atsakymų

1988 m. rugsėjo 20 d. Belene, Naujosios Meksikos valstijoje, dingo 19-metė amerikietė Tara Calico. Po metų Floridoje buvo rasta surištos merginos ir berniuko nuotrauka, kuri užminė mįslę – ar joje galėjo būti užfiksuota dingusi Tara Calico?
Tara Calico
Tara Calico / „Wikimedia Commons“ nuotr.

1988 m. rugsėjo 20 d. rytą devyniolikmetė Tara Calico išvažiavo iš savo namų Naujojoje Meksikoje (JAV) į kasdienę kelionę dviračiu.

Maršrutas Naujosios 47-uoju greitkeliu jai nebuvo svetimas, nes ji juo važiuodavo kasdien. Jos motina Patty taip pat gerai žinojo šį maršrutą, nes pati dažnai juo važiuodavo su dukra.

Tiesa, pastaruoju metu Patty praleisdavo tokias išvykas, nes neseniai įvykęs incidentas, kai agresyvus vairuotojas jos vos nepartrenkė, ją labai sukrėtė. Tara juokdavosi, kai motina paprašydavo, kad ji su savimi nešiotųsi bent kokią nors savigynos priemonę.

Kai vidurdienį dukra negrįžo namo, Patty sunerimo ir pati išvažiavo dviračiu žinomu maršrutu, tačiau dukros niekur nerado, todėl pranešė apie tai policijai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius