-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Testas. 10 klausimų apie kosmosą – ar žinosite, rodos, elementarius faktus?

Kosmoso platybės visais laikais viliojo tiek didelius, tiek mažus. Planetos, žvaigždės, neaprėpiami toliai ir galybė paslapčių – kosmoso magijai atsispirti išties sunku. Kviečiame spręsti testą apie kosmosą – pasitikrinkite žinias ir sužinokite įdomių dalykų!
Vilniuje įsikūręs naujas pramogų bei edukacijų centras „Kosmopark“
Vilniuje įsikūręs naujas pramogų bei edukacijų centras „Kosmopark“ / „Kosmopark“ nuotr.

Ne veltui kosmoso platybės visais laikais domino ne tik mokslininkus, bet ir visus, kurie pakelia galvą aukštyn. Pažinti kosmoso įdomybes kviečia ir Vilniuje įsikūręs naujas pramogų bei edukacijų centras „Kosmopark“.

Tai pirmoji kosminė paroda Lietuvoje, kurioje pristatoma daugiau nei 40 interaktyvių zonų ir unikalių galimybių apsilankyti erdvėlaivio imitacijoje, galaktinėje stotyje, išbandyti NASA simuliatorių, susitikti su ateiviais, pajusti gravitaciją ir daugiau.

Kviečiame prisijungti vaikus ir tėvus prie nuotykių pilnos kelionės „Kosmoparke“ ir tyrinėti Visatą kartu. Paroda dirbs iki pat rudens, joje organizuojamos grupinės ekskursijos su gidais, kūrybinės dirbtuvės bei laukiami ir pavieniai lankytojai.

Atidarymo proga „Kosmopark“ parengė testą skaitytojams, kurį atlikus buvo galima laimėti nemokamus bilietus apsilankymui – net šimtas testą iki galo išsprendusių skaitytojų gaus po bilietą dovanų.

Taigi... Pasiruoškite – kylam: sėkmės sprendžiant kosmoso galvosūkius!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius