Daugiau straipsnių

Testas. Ką žinote apie gyvybės draudimą – ar atsakysite bent pusę iš jų?

Šaltinis:
Reklama
Turinio kontrolė – užsakovo rankose, redakcija neprisidėjo prie turinio kūrimo

Gyvybės draudimas – svarbus šiuolaikinio žmogus gyvenimo sprendimas, todėl nenuostabu, kad juo vis labiau domimasi, o nepagrįsti mitai, rodos, traukiasi į šalį. Ką jūs žinote apie gyvybės draudimą? Kviečiame spręsti testą ir praplėsti žinias!

Tėtis ir sūnus.

15min kartu su draudimo bendrove „Ergo“ parengė testą, kurį spręsdami galėjote ne tik pasitikrinti žinias apie gyvybės draudimą – vienas skaitytojas, išsprendęs testą vasario 12–26 dienomis, turėjo galimybę laimėti vertingą „Ergo“ įsteigtą prizą: metinį kelionių draudimą.

Testą galima spręsti neribotą laiką, tačiau laimėtojas metinio kelionių draudimo laimėjimui išrinktas iš testą išsprendusiųjų iki vasario 26 dienos.

Juo tapo skaitytojas Aretas, kurio nurodytas el. paštas yra b*******@gmail.com. Su laimėtoju susisieksime asmeniškai. Sveikiname!

Planuojant išvyką į užsienį svarbu nepamiršti ir kelionių draudimo – net įvykus nedideliam sveikatos sužalojimui gali tekti apmokėti nemažas gydymo ar pirmosios pagalbos išlaidas, todėl keliaujantiems siūlome itin paprastą išeitį – metinį „Ergo“ kelionių draudimą.

Daugiau apie gyvybės draudimą skaitykite paspaudę čia.

Spauskite pradėti ir spręskite, sėkmės!