-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Testas: kaip seksis atsakinėti į klausimus, kuriuos sprendė didžiausios pasaulyje viktorinos dalyviai?

Kasmet pirmąjį birželio šeštadienį viktorinų, kryžiažodžių, protmūšių, intelektinių TV žaidimų ir panašių veiklų mėgėjai iš viso pasaulio, taip pat ir Lietuvos, susirungia išskirtiniame renginyje – Pasaulio viktorinos čempionate (PVČ). Kaip jums sektųsi atsakinėti į šio čempionato dalyviams užduodamus klausimus? Portalas 15min kviečia atlikti testą ir tai sužinoti.
Pasaulio viktorinos čempionatas Lietuvoje, 2019 m.
Pasaulio viktorinos čempionatas Lietuvoje, 2019 m. / Organizatorių nuotr.

PVČ – tarptautinė, 5 žemynuose, per 40 šalių ir maždaug 150 miestų visame pasaulyje kartą metuose rengiama viktorina. Ji vyksta ir Lietuvoje.

Iš viso PVČ dalyviams kasmet pateikiama 240 klausimų, suskirstytų į 8 temas.

Portalas 15min kviečia išbandyti savo jėgas teste, kuriame rasite 16 klausimų, į kuriuos atsakinėjo ir 2022 m. PVČ dalyviai.

PVČ dalyviai, dalyvaudami šiame renginyje, atsakinėja į klausimus be atsakymų variantų – atsakymus turi įrašyti patys. Jums teks kiek lengvesnė užduotis – atsakymų variantus matysite bei galėsite atmesti netinkamus.

Jei patiko atsakinėti į klausimus, galite dalyvauti 2022 m. Pasaulio viktorinos čempionate. Renginys yra nemokamas ir atviras visiems. Žaidimas birželio 3 d. (šeštadienį) vyks Vilniuje, Kaune, Šiauliuose, Alytuje, Mažeikiuose ir Biržuose. Pradžia – 12.30 val.

Daugiau informacijos rasite šiame straipsnyje. Registruotis galite paspaudę šią nuorodą. Registracija vyksta iki šio trečiadienio (gegužės 31 d.)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius