Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2015 05 05

Antradienio horoskopas – gegužės 5 d.

Prie gardžios kavos puodelio siūlome susipažinti ir su dienos prognozėmis.
Mergina geria kavą
Mergina geria kavą / „Fotolia“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Dienos pradžioje neignoruokite tų, kurie pasiūlys įvykdyti kelis pokyčius. Jų paklausę ūgtelsite, užuot ką nors praradę. Tokiu būdu, popietę į bandančius jums sparnus apkarpyti pavyks pažvelgti su atlaidžia šypsena. Širdies gilumoje tikėsite, kad viskas įmanoma. Tikėjimą savimi stiprinsite, rasdami jums reikalingų žinių.  

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Ryte nukreipę dėmesį nuo savęs į kitus žmones, daug lengviau peržengsite visus slenksčius. Iš tiesų, tai pajėgsite padaryti tik jų dėka. O kai popietę jums kas nors ko nors pašykštės, užuot nusiminę ar nusivylę, žadinkite savyje prisnūdusį optimizmą. Be to, įsitikinkite, kad patys esate pakankamai atviri tam, ką kiti žmonės gero jums nori pasiūlyti. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Būkite apsisprendę dėl to, kokių rezultatų jums reikia, tuomet ir ši diena jums nieko nepagailės. Jos pradžioje turėsite kelias nedideles užduotėles atlikti, kad popietę jūsų partneriai jūsų pastangomis pasidžiaugti galėtų. Iš pradžių jums gali atrodyti, kad jų reikalavimai jus smukdo, tačiau vėliau suprasite, kad tai jums būtinas pastiprinimas.

Taip pat skaitykite: Savaitės horoskopas – gegužės 4–10 d.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Ryte jausitės ramūs net tuomet, kaip aplink jus siaus nepasitenkinimo audros. Viskas paprasta – jūs žinote, kad jūsų ramybės ir džiaugsmo vietos jokie vėjai nepasieks. Popietę kolegos gesins jūsų viltis, prieš jūsų akis sukraudami kalną užduočių. Manote, kad jums visko per daug? Kai į aplinką spinduliuosite optimizmą – atsiras pagalbininkų. 

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Nors dienos pradžioje jums sunku bus kelti koją iš namų, net ir būdami ne juose, kai ką jums svarbaus dėl jų atliksite bet kurioje pasaulio vietoje. Popietę būsite sėkmingi žadėjai tik tuo atveju, jei uoliai paklusite visoms žaidimo taisyklėms. Tačiau tai ne priežastis pamiršti ir džiaugsmą, kurį dalyvaudami žaidime patiriate. 

Taip pat skaitykite: Treneris pataria: 7 priežastys, kodėl naudinga minti dviratį

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Ryte skubėsite vytis tai, ką privalėjote pavyti, tačiau vis tiek dalis jūsų numatyto laimikio išslys jums iš rankų. Popietę viltys, susijusios su namais, šoktels iki dangaus. Tačiau kažkas pasistengs jas pamažu sugriauti, palikdami jus auginti ir puoselėti kelis nedidelius optimizmo daigus. Kuo labiau savimi tikėsite, tuo spartesni bus rezultatai.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Pirmąjį pusdienį galvoje suksis daugiau minčių apie pinigus ar apie jums neva reikalingus daiktus. Neapsiriksite, jei atidžiau planuosite savo išlaidas ar net nuo jų susilaikysite. Popietę visko imsitės su didžiausiu užsidegimu ir kupini šviesiausių lūkesčių. Vis tik dalis jums reikalingos informacijos kažkur pasiklys arba bus jums pagailėta. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Iki pietų naudosite visus jums žinomus triukus, kad jūsų nepaliktų nuošalyje. Ir, regis, jums tai seksis, nepaisant kelių keistų nesusipratimų. Laimingi jausitės tiek, kiek mažų permainų įvykdysite savyje. Vakare savo dosnumu bandydami ką nors priblokšti, padarysite sau meškos paslaugą, nes veltui piniginę ištuštinsite, o rezultatas liks nepasiektas. 

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Dienos pradžia nei šiokia, nei tokia: vis kas nors krenta iš rankų, liekate nesuprasti, o į jūsų poelgius reaguojama netinkamai. Vėliau įsibėgėsite ir manysite, kad jums visai puikiai sekasi. Tačiau tik dėl to, kad nematysite sienų, kurias aplink save apsistatėte. Manysite, kad jomis save stiprinate, o iš tiesų - tik atstumiate jums reikalingus žmones. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Iki popietės sėkmingiems žygiams jums bus suteikta jus palaikanti kolektyvo dvasia. Tam tikri pasikeitimai komandoje gali turėti teigiamų įtakų rezultatams ar tolimesniam bendravimui. Deja, vėliau be jūsų noro kažkas jus paliks nuošalyje. Užuot ieškoję kaltų, atlikite ką nors reikšmingo toje vietoje, kurioje esate.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandien darbe norėsite lipti aukštyn, tačiau ne visi supras, kam jums to reikia. Abejinguosius ignoruokite, tačiau kitų jus įspėjančių ženklų neniekinkite. Jie gali jums pranešti, kuomet rizikuoti neverta. Po pietų elgsitės ir jausitės dviprasmiškai, nes turėsite vilčių, susijusių su komandos nariais ar draugais, tačiau niekaip neįstengsite jais pasitikėti. 

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Jei iki pietų kažkas, kas buvo jums įprasta, įgaus kitokį pavidalą, žinokite, kad tai jums svarbi priežastis dar plačiau atverti akis. Antroje dienos pusėje visa savo našta ir apribojimų gausa ant jūsų pečių užsiris profesiniai rūpesčiai. Jų nepabūgę, o pažvelgę savo baimėms į akis, galiausiai pasidžiaugsite.


Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius