-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 03

Antradienio horoskopas – kovo 4 d.

Žvaigždžių prognozės specialiai jums...
Zodiako ženklai
Zodiako ženklai / Shutterstock nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Mėgausitės dėmesiu ir galimybe daryti įtaką, o bandymams sužavėti naudosite visas jums žinomas priemones. Nors skubėjimas skatins daryti klaidų, negalėsite nustygti vietoje. Atsidūrę dėmesio centre, niekaip neapsispręsite, kuriuos patarimus dalyti, o kuriuos pasilikti sau. Darbe kolegės nenoriai pritars išsakytam jūsų požiūriui.

JautisJautis

(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Nors aplinkinių elgesys glumins jus dėl nebrandumo, patys nejučiomis darysite tas pačias klaidas. Dėl šios priežasties buityje įsivyraus tikras chaosas. Išlikite dėmesingi ne tik jus supančiai aplinkai, bet ir vidiniams savo poreikiams. Jeigu dienai baigiantis paaiškės, kad per dieną atsidarė ne visos durys, nurimę palaukite veiksmui palankesnio momento.

DvyniaiDvyniai

(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Užuot vieni kovoje už savo išlikimą, suburkite patikimą komandą. Jūsų indėlis į kolektyvo sėkmę jums bus svarbus. Įvertinkite kiekvieną gautą pasiūlymą, bet nė vieno nepervertinkite. Ypač jei skubėti skatins noras kuo greičiau priėmus sprendimus atsikratyti galvos skausmo. Net ir taip elgdamiesi kiekvienąsyk pasitarkite su artimais žmonėmis.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Privalėsite skirti daug jėgų profesiniams siekiams įgyvendinti, tačiau nenorėsite palikti nuošalyje ir kitų jums aktualių dalykų, pavyzdžiui, namus, santykius su antrąja puse. Jiems jūsų dėmesio reikės daugiau, nei galėsite skirti. Be to, raskite saugų aukso vidurį tarp skuboto paviršutiniškumo ir kruopštaus nuoseklumo.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Apsižvalgę plačiau, sugalvosite būdų, padėsiančių įgyvendinti svajones. Tačiau, įsigilinę į tai, ko siekiate, nepražiopsokite to, kas jau pasiekta. Tas pat galioja ir santykiams su žmonėmis. Intensyviai ieškodami tų, kurie galėtų patvirtinti, kad jūsų pasirinkimai teisingi, nepamirškite išsakyti ir savo teigiamą nuomonę apie juos.

MergelėMergelė

(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Būkite aktyvūs, bet neperdozuokite patirčių, kurios gali nuklaidinti jus į kraštutinumus. Geriausiai jausitės kovos lauke nugalėję ne priešus, o savo silpnybes. Tokiu būdu pereisite į naująjį etapą kurioje nors gyvenimo srityje. Šiame kelyje dalykitės viskuo, ką turite savyje geriausio. Sąžiningos dalybos sustiprintų jūsų ryšį su aplinka.

SvarstyklėsSvarstyklės

(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Jūsų taikomi metodai strigs ir primins, kad turite paisyti kitų žmonių nuomonės. Meskite visas jums žinomas gudrybes iš galvos ir atidžiai klausykite tų, kurie stovi greta jūsų ar net kitoje barikadų pusėje. Na ir kas, kad kategoriškumas ir griežtumas, sklindantis iš jūsų namiškių lūpų ir veiksmų, šiandien jums kelia daug nemalonių emocijų.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Visais jums žinomais būdais priešinsitės išorinio pasaulio reikalavimams atlikti viską greitai. Dėl šios priežasties diena taps mažyčiu kantrybės išbandymu. Užuot blaškęsi, atidžiai atlikite kasdienes užduotis. Susitelkimas į kasdienę veiką leis daugiau suspėti, rečiau klysti ir išsaugoti daugiau energijos prasmingai veiklai.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Visą dieną galite džiaugtis mažais dienos malonumais arba sugalvoti ką nors ekstremalaus. Ir viena, ir kita alternatyva jums bus ranka pasiekiama. Tiesa, draugai ar kolegos jums parodys, kur vėžiai žiemoja, tačiau jums tai bus nė motais. Todėl suskubkite sugalvoti, kaip pasprukti nuo visko, kas nemalonu. Beje, tai ne priežastis plačiai atverti piniginę užgaidoms.

OžiaragisOžiaragis

(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Nusprendę iškišti nosį iš tik jums žinomos saugios buveinės, greitai nusvilsite sparnelius, nes viešumoje pasijusite nei šiaip, nei taip. Todėl džiaukitės galėdami kuistis po mažus dienos rūpestėlius, namuose ar darbo vietoje. O jei ten būdami pareikšite savo pageidavimus, niekas nebus sužavėtas ir vangiai tenkins ambicingas jūsų užgaidas.

VandenisVandenis

(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Vieni skubins, antri trukdys, treti kaišios nosį ne į savo reikalus, tačiau jums tai patiks. Nenustygsite vietoje. Manysite, kad turite visur suspėti. Paklusę šiam ritmui, greitai suprasite, kad visą jūsų dėmesį ir laiką „sugeria“ skambučiai, laiškai, susitikimai ar nelaukti prašymai. Jei jums pakanka kantrybės, kodėl gi ne?

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Patys stebėsitės jausdami savyje gimstančią kovotojo dvasią. Gal net nuspręsite, kad be jūsų pastangų ateis pasaulio pabaiga. Liaukitės apgaudinėti save – nepakeičiamų nėra. O jei įsižeidę dėl tokio posakio įkibsite kam nors į atlapus, neteksite ko nors jums labai svarbaus. Dienai baigiantis susimąstysite, kodėl šį kartą nusprendėte plaukti prieš srovę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius