-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 02 16

Antradienio horoskopas – vasario 16 d.

Su Lietuvos Valstybės atkūrimo diena!
Lietuvos vėliava
Lietuvos vėliava / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šį rytą norintys kiek ilgėliau pasibūti sapnų pasaulyje, iš ten bus ištraukti kviečiančių su jumis susitikti, naujienomis pasidalinti ar kur nors kartu apsilankyti. Būdami judrūs, smalsūs ir geriantys į save žinias, tikrai ras peno savo mintims. Vakare atsiras norinčių paneigti jūsų turimą informaciją, pateikiant autoritetingą nuomonę.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Ryte draugų paprašyti mielai jiems skirsite savo laiką ir lėšas, tikėdamiesi užsitarnauti kelis palankumo taškus. Kai kurie iš jūsų, tiesa, užuot dalyvavę šventiniuose renginiuose, išsiruoš į pirkinių medžioklę, nes kažką įsigyti taps labai svarbu. Vakare neverta ko nors tikėtis iš kitų, o verčiau pasikliauti savimi ir tuo, ką turite patys.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien pasidalinti savo mintimis, kaip ir domėtis žiniomis bei naujienomis, norės tiek maži, tiek dideli. Ryte gal net matysite daugiau klausytojų nei jų išties bus – taip norėsite pasisakyti. Tiesa, kitaip nebus – bet kokiame pokalbyje iki vasario grosite pirmuoju smuiku. Gal tik vakare antrosios pusės skeptiškumas jus kiek pritildys.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien turėsite vilčių, kad jums įmanoma viskas, tokiu būdu lengvai užkibdami ant bet kokio jums nepalankaus kabliuko. Tiesa, jei būsite aktyvesni klausytojai nei kalbėtojai, ypač religinėmis ar politinėmis temomis, diena bus smagi ir nerūpestinga. Vakare vengdami atlikti buities užduotis suprasite, kad jos pačios niekur nedings.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Norėdami gerai atšvęsti šalies gimtadienį, verčiau pasikvieskite bičiulių, nes draugija jums garantuos ne tik gerą nuotaiką, bet ir padės vieną kitą tikslą pasiekti. Tegul jūsų nuotaikos nesudrumsčia vakare būtinybė, atsisakius komandinių planų atlikti kai ką neatidėliotino dėl savo atžalų ar mylimo asmens.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandien negalėdami savęs kaip nors realizuoti, jausite kažkokį nepaaiškinamą alkį, kas vers jus ne ilsėtis, o aktyviai reikštis šios dienos įvykių scenoje. Deja, jūsų antroji pusė nesupras šių jūsų pageidavimų. Riedėti vien laisvu bėgiu dienos pabaigoje negalėsite, nes tuomet jūsų pečius prislėgs papildoma naminių pareigų našta.

TAIP PAT SKAITYKITE: Nevykusių santykių palaužtas vyras: kaip jį atpažinti?

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandien jums bus įmanoma vertingų dalykų sužinoti, jei leisite sau mąstyti plačiai. Priešingai bus, jei įniksite į visokias buities smulkmenas ir joms suteikę pirmenybę, išties nemažai jums atsiveriančių galimybių prarasite. Vakarop nuotaikas gali drumsti netesėti pažadai, neišmoktos pamokos darbai,  vėlavimai ar informacijos stoka.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien jums svarbu susitarti su kitais žmonėmis, suderinant jūsų norus su jų poreikiais. Jei pavyks juos suprasti ir prisitaikyti – jūsų diena išgelbėta. Tačiau tai nereiškia, kad turite pataikauti savo atžaloms, mylimajam ar savo aistrai. Dienos finale gali užsiristi sunkus akmuo, kai trūksta pasitikėjimo, gabumų, pinigų ar dar bala žino ko.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien norinčių pasikalbėti bus į valias ir kai kiti turės tiek naujienų, jums beliks klausytis. Ir kuo atidžiau klausysitės, tuo geresniais pašnekovais būsite pavadinti. Tiesa, ryte per daug pažadėję savo šeimos nariams, vėliau nagus nusigraušite. Vakare pernelyg rimtai žvelgsite į tai, ką daro jūsų artimas žmogus, sukeldami nepasitikėjimo bangas.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Nepaisant to, jog jums prieš akis laisvadienis, jūs rasite veiklos, manydami, kad kuo daugiau atlikti – tai jūsų pareiga. Deja, ryte įnikę į darbus, netruksite įsitikinti, kad jūsų dienotvarkę koreguoja visokie pasiūlymai ir aplink sklandanti informacija. Vakare gali tekti apmąstyti ir galbūt išspręsti vieną kitą praeities klaidą ar problemą.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kokias klastingas ligas gydo druskų kambarys?

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandien būsite kupini polėkio ir gyvenimo džiaugsmo, ir kitiems smagių pramogų pasiūlysite, ir mielai įsitrauksite į jums pasiūlytas veiklas. Nenuostabu, jei lengva ranka išlaidausite ir dalinsitės tuo, kas jūsų. Vakare rimtų sprendimų jūsų draugų grupėje laikas, kuris neturėtų užtemdyti džiugios jūsų nuotaikos.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandieną mielai leisite laiką namuose arba su pačiais artimiausiais. Tiesa, kai kas iš jų ignoruos jūsų nuojautas ar kalbas, kurias išsakysite įkvėpimo pagauti. Kaip bebūtų keista, jūsų nuojauta gali dienos pradžioje šlubuoti. O vakarėjant prisiminsite apie neatliktus darbus, kurių nevalia atidėlioti.

Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius