-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 02 03

Antradienio horoskopas – vasario 3 d.

Sveiki gyvi! Nauja diena, naujos prognozės. Įdomu? Neriam į astrologinius vandenis su Ji24.lt.
Katinas
Katinas / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien niekas negali jums sutrukdyti būti žaviems, kūrybiškiems, romantiškiems ar žaismingiems. Nedelskite, jei žinote, kaip praturtinti savo vaikų laisvalaikį ar lavinimą, jei norite užkariauti patrauklaus žmogaus širdį. O jei jūsų rankose dar neįgyvendintas projektas – imkitės jo su įkvėpimu ir kūrybiškumu, subūrę patikimą komandą. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Tiesa ta, kad namai, šeima ir visas jūsų privatus gyvenimas dabar jums rūpi labiausiai. Norėdami, kad po jūsų namų stogu visi jaustųsi gerai, o jums šeima netaptų kliūtimi tobulai atlikti savo profesinių pareigų, raskite visiems patinkantį aukso vidurį. Pavyzdžiui, pritaikykite savo subjektyvų požiūrį darbe, o darbo vietoje kurkite jaukią šeimynišką atmosferą. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien jūs galite tapti bendravimo genijais. Tais, kurių mintimis ir idėjomis žavisi, jas naudoja ir jomis dalinasi. Be to, jums labai svarbu nepraleisti pro ausis nei vienos žinios – antraip, kaip gi jūs galėsite jaustis visų įvykių centre. Viskas puiku, jei lazdos neperlenksite ir istorijas, kurios sklinda iš jūsų lūpų, paliksite objektyvias ir nepagražintas. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Materialios gėrybės šiandien tampa jūsų džiaugsmo ir nerimo priežastimi. Viena vertus, atverti piniginę taip norisi, bet taip baugu. Todėl nieko gero, jei guodžiate save naujais pirkiniais, kuriems nėra kito pagrindo, o tik žodelis „noriu“. Šaunu, jei prieš tai pasitariate su partneriais, o savo banko sąskaitą padidinti siekiate bendradarbiaudami. 

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šią dieną pilnatis jūsų ženkle artėja prie tikslios fazės, todėl būtų keista, jei niekas jūsų nepastebėtų. Žmonės nori pasišildyti jūsų spinduliuose, todėl jums tiesiog privalu išreikšti savo stipriąsias savybes (kokios jos, jums priminti būtų tikra nuodėmė). Tačiau pasistenkite, kad ir kiti asmenys neliktų šešėlyje, nes tik jų dėka galite pažinti save ir jaustis taip, kaip jaučiatės dabar. 

Taip pat skaitykite: Vizažistas pataria: makiažo triukai, kuriuos reikėtų pamiršti

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Daug ką apie save ir apie savo aplinką sužinosite ne išoriniame pasaulyje, o vidiniame. Jūsų sapnai, vizijos ar vidiniai išgyvenimai jums pasakys daugiau, nei žmonės ar jūsų darbo rezultatai. Kita vertus, nuo kasdienybės visiškai nenusigręžkite. Būtent joje (dirbdami, rūpindamiesi buitimi bei savo ar kitų sveikata) galite geriausiai pritaikyti savo vidines įžvalgas. 

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Savo kūrybiškumą ir žaismingumą šiandien galite nevaržomai išreikšti komandiniame darbe. Jei tik norėsite to – be vargo tapsite grupės siela, kuri kitus įkvepia ir sužavi. Įgijus pasekėjų gali kilti pagunda viską perleisti grupės nariams, o patiems sėdėti sudėjus rankas, tikintis, kad jūsų darbas jau atliktas. Likite ištikimi savo tikslams ir visi kartu kurkite tai, kas sumanyta. 

Taip pat skaitykite: Intymus vienišės gyvenimas: kaip ir su kuo?

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Kelsite sau profesinių pasiekimų kartelę ir jūsų vadovybė tame jums nesivaržydama talkins. Ir nors jūsų tikslai tie patys, kelias link jų gali atrodyti visiems skirtingas. Kad nepasijustumėte akligatvyje, džiaukitės ne tik rezultatais, bet ir pačia veikla. Neatstumkite į šalį savo šeimos narių. Kas žino, gal būtent jų dėka kelionė link jūsų profesinių tikslų bus smagi? 

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Manysite, kad pasaulis neturi ribų – visa tai dėl pilnaties ugnies ženkle. Viena vertus, tai tiesa. Tikėjimas ir optimizmas įkvepia jus kilti dar aukščiau ir padeda jums tapti įkvėpimo šaltinių kitiems. Kita vertus, tokiu būdu galite nustoti girdėti kitus žmones, o savo nuomonę laikyti kaip vienintelę teisingą.  Argi norite, kad kiti asmenys šalia jūsų pasijustų nieko verti? 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Dramatizmo netrūksta, ypač tada, kai dėmesys pakrypsta į tai, kas jus sieja su kitais žmonėmis. Norite žavėtis jų indėliu į jūsų gyvenimą, visiškai ignoruodami savąjį. Tačiau reikalingo aiškumo jums tai nesuteikia. Viskas taps aiškiau, jums pripažinus, kokia jūsų turto, pastangų, energijos ir kitų resursų dalis padeda visiems stiprinti ryšius ar pasiekti geresnio rezultato. 

Taip pat skaitykite: Kaip ilgiau išlaikyti produktus šviežius

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Turbūt viduje blaškotės tarp to, kas svarbu jums ir kas svarbu kitiems. Priežastis paprasta: nenorite savęs išduoti ir kitų įskaudinti. Jei pasirinksite kurią nors vieną barikadų pusę, kita pasijus patyrusi pralaimėjimą. Žinote, kad tai neteisinga. Būkite ryžtingi ir pažaiskite paprastą žaidimą: pažvelkite vieni į kitus lyg į veidrodį, kuris tiksliai atspindi jus pačius. 

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Norite, kad visi darbai būtų laiku atlikti, sveikata puiki, o kasdienis gyvenimas džiugintų. Ir tai jums pasiekti ne tik įmanoma, bet ir paprasta. Tačiau vien gerdami vaistus, tvarkydami lentynas ar uoliai dirbdami, to nepasieksite. Priešingai – tik perkrausite save. Jums reikia daugiau ilsėtis, kad kasdienybė netaptų našta. O panardę vidiniame pasaulyje ar sapnuose, rasite reikalingus atsakymus. 


Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius