-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 02 14

Astrologija ir seksas: kad intymios akimirkos įsimintų ilgam...

Ar panirus į glamonių jūrą ir atsidavus bučinių svaiguliui kartais galvoje nepradeda įkyriai suktis keistos mintys, ar partneriui patinka jūsų prisilietimai, ar jo neužplūdo nusivylimas?.. Kad tokiomis intymiomis akimirkomis neblaškytų panašūs pamąstymai, vienas iš būdų galėtų būti įsiklausymas į astrologų patarimus. Na, bent jau dėl įdomumo...
Jis ir Ji
Jis ir Ji / Fotolia nuotr.
Temos: 1 Valentino diena

Avinas

Jei trokštate užvesti Aviną, pradėkite nuo galvos. Tik nepagalvokite, kad turite pasakoti kažką protingo ir sunkiai suprantamo, nors, kita vertus, astrofizikos paskaita šio ženklo atstovui greičiausiai sukeltų įdomių pamąstymų. Tiesiog švelniai pamasažuokite Avino galvą. Jis bus devintame danguje. Galima nusileisti ir kiek žemiau, tiksliau – tos vietos link, kur galva jungiasi su kaklu. Tai dar viena erogeninė Avino zona.

 

Jautis

Jaučiui tiesiog būtina bučiuoti kaklą, ir tai daryti reikėtų kuo dažniau. Beje, netgi nekaltas prisilietimas prie šios kūno vietos sužadintų jo aistrą (turbūt dėl to daugelis po šiuo ženklu gimusių žmonių mėgsta įvairias kaklaskares, minkštus, jaukius šalikus). Atpalaiduojamasis viršutinės nugaros dalies masažas – dar vienas veiksmingas būdas pamaloninti Jautį.

 

Dvyniai

Dvyniai iš kitų zodiako ženklų išsiskiria jautriomis rankomis. Jei atsitiktinai jus domina ne tik šio ženklo atstovas, bet ir egzotiški manikiūro būdai, tuomet Dvynius ne tik rimtai, o ir ilgam sužavėsite. Po šiuo ženklu gimusi moteris dievina, kai vyras jai bučiuoja rankas. Taigi glostykite Dvynių pirštus, šildykite juos savo delnuose – šio ženklo atstovui tai kels nuostabių potyrių.

 

Vėžys

Kelias į Vėžio širdį eina per krūtinės ląstą ir tai, kas yra jos paviršiuje. Šio ženklo atstovų paprastai būna jautri krūtinės sritis, jie žaibiškai reaguoja į švelnius bučinius, lengvas glamones. Vyras, gimęs po Vėžio ženklu, patiria aibę malonių jausmų, kai glostoma jo krūtinė, kai oda vos vos liečiama pirštų galiukais.

 

Liūtas

Nugaros glostymas – kone geriausias ir greičiausias būdas maloniai nuteikti Liūtą. Per liūtišką nugarą galite švelniai perbraukti nagais ir lėtai nuo kaklo leistis žemyn – apatinės nugaros dalies link. Atpalaiduojamasis nugaros masažas vakare bus pati nuostabiausia Šv. Valentino dienos dovana.

 

Mergelės

Pagrindinė Mergelių erogeninė zona – pilvas. Todėl nederėtų užsiimti seksualiniais žaidimais su alkanu šio ženklo atstovu – vis tiek reikalas baigsis žygiu į virtuvę. Tačiau jei Mergelė soti, jos pilvą glostykite, bučiuokite, „pieškite“ ant jo pirštu arba plunksna...

 

Svarstyklės

Kalbama, kad pagrindinė Svarstyklių erogeninė vieta buvo tokia pati, kaip ir Liūtų, – nugara. Vėliau ji šiek tiek „pasislinko“. Dabar karščiausia Svarstyklių kūno dalimi astrologai linkę laikyti sėdmenis.

 

Skorpionas

Su Skorpionu viskas labai paprasta ir lengva – jo erogeninė zona yra kone visas kūnas. Todėl nesistebėkite, jei intymus aistringas nuotykis netikėtai prasidės nuo netyčinio užmynimo ant šio ženklo atstovo kojos. Jis gali užsivesti pačiu netikėčiausiu metu ir nuo keisčiausių dirgiklių. Visgi svarbiausi Skorpiono „mygtukai“ yra genitalijų srityje. Pasak astrologų – tai neginčytina Skorpiono zona.

 

Šaulys

Ar šio ženklo atstovas nusiteikęs romantiškai, atspėsite iš jo eisenos: jei jis lengvai siūbuoja klubais, šiek tiek judina juos į šonus, jo partneris netrukus išgirs uždegančios salsos garsus. Ar supratote užuominą? Šaulio vidinę šlaunų pusę iš pradžių glostykite itin švelniai, paskui gerokai stipriau. Tai bus įspūdinga preliudija.

 

Ožiaragis

Sukate galvą, kaip pavergti Ožiaragio širdį? Pasufleruosime: šio ženklo atstovo keliai – jautriausia kūno vieta. Jei po romantiško pasivaikščiojimo norite subtiliai įtraukti partnerį į meilės žaidimą, lyg netyčia palieskite Ožiaragio kelius ir, švelniai per koją braukdami pirštų galiukais, iš lėto leiskitės pėdų link... Tai turėtų būti gera pradžia.

 

Vandenis

Blauzdos ir kulkšnys – silpnoji Vandenio vieta. Dėmesį sutelkti reikėtų būtent į šias kūno vietas, kad nudžiugintumėte po šiuo ženklu gimusįjį ir įkvėptumėte jį intymiems žygdarbiams. Bučiuokite, glostykite ir nesibaiminkite, kad jūsų glamonės Vandeniui pasirodys monotoniškos: patenkintas šio ženklo atstovas greitai perims iniciatyvą į savo rankas.

 

Žuvys

Jūsų tikslas – sugundyti Žuvų ženklo atstovą? Tuomet pasiruoškite pradėti laaaabai žemai, tiksliau – tiesiai po jo kojomis. Erogeninė Žuvų zona – pėdos. Glostykite jų pirštus, nepatingėkite padaryti atpalaiduojamojo pėdų masažo. Reikės tik nedaug pastangų, kad po Žuvų ženklu gimusiam jūsų partneriui iš po kojų imtų slysti žemė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius