Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 01 11

Dienos horoskopai 12 zodiako ženklų

Sausio 11 dienai.
Horoskopai
Horoskopai / Gedimino Savickio/BFL nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 iki balandžio 20/21d.)

Visą dieną galvosite apie savo viršininką arba kitaip vadinamą žmogų, kuriam atsiskaitote už atliktus darbus ir kuris moka atlyginimą. Drąsiau pasitikėkite savo idėjomis.  

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 iki gegužės 21/22d.)

Jei esate parašęs kokį nors straipsnį, o gal ir visą romaną, tinkama diena apgalvoti, kokius leidėjus rinktis, kaip reklamuoti savo leidinį. Galite nusibraižyti savo darbų įgyvendinimo schemą, t. y. nuo ko pradėsite ir kas yra svarbiausia.   

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 iki birželio 21/22d.)

Pailsėjęs imsite analizuoti savo veiksmus ir jų rezultatus. Tik per daug neįsijauskite idealizuodami save. Nieko gero nesulauksite, jei imsite save teisinti, gailėti. Geriau ir kritiškiau pažvelgę pamatysite, kad esate pridarę didelių skriaudų.   

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22d. iki liepos 23/24d.)

Jei turite labai konkrečių tikslų, nesiplėšykite vienas, viską pasidalykite su gyvenimo draugu: ir sunkumą, ir saldainį. Tinkama diena eiti į teatrą į kitus pasižiūrėti ir savęs parodyti.   

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 iki rugpjūčio 23/24d.)

Rūpinkitės savo sveikata ir nuotaika. Jei sugalvosite, su kuo ir kaip pagerinti savo pozicijas, tonusas iškart pakils, pražvalėsite.   

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 iki rugsėjo 23/24d.)

Jausite ir norą, ir įkvėpimą vaidinti. Gerai, jei esate artistas. Jeigu neturite šio talento, nesimaivydami įgyvendinkite kokį nors romantišką sumanymą, susitvarkykite šiltus drabužius, nes jų dar prireiks.  

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 iki spalio 23/24d.)

Gali kilti noras permąstyti nekilnojamojo turto reikalus. Vertėtų žinoti, kad einamieji devyni mėnesiai jums netinkami būstui pirkti ar parduoti – galima apgaulė, praradimai. Pasiruoškite skanius pietus ir maloniai bendraukite su šeima.   

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24d. iki lapkričio 22/23d.)

Nepradėkite demonstruoti nusivylimo. Viskas gerai, tik vidinis jūsų pasipūtimas iškreipia realų vaizdą. Dalykitės mintimis ir naujais sumanymais su namiškiais. Tinkama diena trumpai kelionei.  

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 iki gruodžio 22/23d.)

Susidėliokite tikslus ir laiką. Galite daug ir sėkmingai dirbti, bet šiuo laikotarpiu tiesiog būtina dienotvarkėje palikti pakankamai laiko poilsiui, poguliui. Visa tai stiprins jūsų energiją.   

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 iki sausio 20/21d.)

Pasistenkite išsklaidyti irzlumą į smulkius trupinėlius ir paleiskite per pusnynus su vėjais. Būkite atsargūs su aštriais įrankiais ir karštais puodais. Pasistenkite išsklaidyti irzlumą į smulkius trupinėlius ir paleiskite per pusnynus su vėjais. Būkite atsargūs su aštriais įrankiais ir karštais puodais.  

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 iki vasario 19/20d.)

Ramiai ir nesikviesdami pagalbininkų paruoškite skanius pietus. Tikėtina, kad šį sekmadienį realiai pamatysite vaizdus, kuriuos esate sapnavęs. Tinkama diena aplankyti sergantį draugą ar pasirūpinti kukliai gyvenančiu bičiuliu.   

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 iki kovo 20/21d.)

Per daug nesijaudinkite, jei šiuo metu darbo grafikas griežtesnis. Nepamirškite, kad šiandien – laisvadienis, tad galite ir pailsėti, ir pasilepinti, ir pasmaguriauti. Bet kokias dienos situacijas spręskite išradingai.

Astrologės patarimus sekmadieniui skaitykite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius