-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 01 30

Dienos horoskopai 12 Zodiako ženklų

Sausio 30 dienai.
Horoskopai
Horoskopai / Gedimino Savickio/BFL nuotr.

 

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 iki balandžio 20/21d.)

Tikėtina, kad gims nepaaiškinamai stiprus noras įsigyti naują darbužį ar net visą garderobo komplektą. Ilgai nenurimsite. Juo labiau kad jūsų saujoje, ko gero, rasis pinigų, apie kuriuos niekas nežino. Nepradėkite romano.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 iki gegužės 21/22d.)

Šią dieną pavaišinkite bent vieną moterį. Labiausiai seksis tiems Jaučio ženklo žmonėms, kurie iš vyresnių moterų gaus dovaną ar darbo pasiūlymą. Sugalvokite ir kam nors padovanokite valgomą staigmeną.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 iki birželio 21/22d.)

Jausitės darbingi, tačiau aplinkybės vers narplioti painiavą, kurios nepadarėte. Tinkama diena prezentacijoms, reklamos akcijoms. Seksis braižyti grafikus.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22d. iki liepos 23/24d.)

Nors ir neieškosite didelio populiarumo, jis belsis į jūsų erdvę, kasdieninį gyvenimą. Netikėtai gausite pinigų. Kuo daugiau laiko praleiskite su muzika. Parašykite laišką į tolimą šalį.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 iki rugpjūčio 23/24d.)

Šis penktadienis – kintančių nuotaikų metas. Stebėkite, kad emocijos nesutrukdytų tvarkyti finansinių reikalų. Pasistenkite apsisaugoti tiesioginių kontaktų su nepažįstamais žmonėmis. Žiūrėkite, ką valgote.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 iki rugsėjo 23/24d.)

Nueikite į kiną ar teatrą. Raskite laiko susitikimams ir pažintims su kaimynais ar šalia atsiradusiais bendraminčiais. Šios dienos vakaras tinkamas romantiškam pasimatymui.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 iki spalio 23/24d.)

Geros nuotaikos ir gražaus susikalbėjimo darbe diena. Labai gerai, jei turite ką pasveikinti kokia nors proga. Darbo vietoje pasistatykite naują baldą. Labiau nei bet kada saugokite odą nuo įvairių valiklių ir kitokių chemikalų.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24d. iki lapkričio 22/23d.)

Niekam nepastebimos smulkmenos ar iš kažkur atsklidęs aromatas gali visiškai susukti galvelę. O jei dar kas nors kokią liaupsę numes, visai širdelė suminkštės.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 iki gruodžio 22/23d.)

Šią dieną, ko gero, būsite jautrūs, jausitės aptingę. Norėsis taikių santykių, ramybės darbo vietoje. Trukdyti reikalus veikiausiai trukdys remontuojamos gatvės ar biurai.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 iki sausio 20/21d.)

Kuo daugiau bendraukite su moterimis, kalbėkite apie jaunystę ir jaunus žmones. Tikėtina, kad gatvėje ar visuomeniniame transporte su kuo nors susipažinsite. Tiesa, jums gresia pavojus – pasidavę akimirkos nuotaikai, galite prisipirkti neapgalvotų daiktų.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 iki vasario 19/20d.)

Veikiausiai sulauksite dovanos, premijos, nenumatyto uždarbio. Žinoma, susirinkti reikia viską, bet per daug nedžiūgaukite. Duokite pasauliui suprasti, kad tai jums patinka. Smaližiaukite.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 iki kovo 20/21d.)

Mėgaukitės savimi. Į dienos šviesą iškelkite savo talentą ir tikrąjį pašaukimą. Nesislapstydami rūpinkitės aplinkiniais, pačiais artimiausiais žmonėmis. Vakaras tinkamas šokiams.

Astrologės patarimus penktadieniui skaitykite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius