-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 02 24

Dienos horoskopai 12 zodiako ženklų

Vasario 25 dienai.
Horoskopai
Horoskopai / Gedimino Savickio/BFL nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 iki balandžio 20/21d.)

Diena graži, stipri ir teikianti daug naujų vilčių. Tačiau galite pasijusti lyg neprileidžiamas prie svarbių dalykų, lyg kažkas norėtų jums trukdyti. Bet tai tik jūsų klaidingas pojūtis.  

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 iki gegužės 21/22d.)

Nors ir keistai iš šalies atrodo, šiuo metu vis ko nors bijote. Kartais mažų dalykų, kartais prisigalvotų. Pasitelkite talentą ir darbštumą. Visai čia pat yra daugybė galimybių, kurias laisva valia galite įgyvendinti, nes be jūsų niekas nesugebės to padaryti.   

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 iki birželio 21/22d.)

Dabar jums suteikiama tvirtybės, stiprybės ir nepaaiškinamo humoro. Kai visiems bus baisoka ir liūdna, jus ims nesulaikomas juokas, o kai visus užplūs pakili nuotaika, norėsite trenkti durimis ir dingti kuo toliau.  

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22d. iki liepos 23/24d.)

Įsivaizduojate žavią vilą, apaugusią nuostabiais augalais, t. y. tokį rojaus kampelį, kurio nori visi? Perkeltine prasme ta vila, kurios visi trokšta bet kokia kaina, visą mėnesį būsite jūs. Ir nieko pakeisti negalima, nes jūsų šaltas protas ir magnetiniai gabumai traukte trauks. Galimybių metas.  

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 iki rugpjūčio 23/24d.)

Pakaks dviejų dalykų, kad nuo šios dienos bent mėnesiui sustiprintumėte savo sėkmę: lengvabūdiškumą ir tingulį palikite praeityje. Atsakingai kalbėkite ir be baimės judėkite svajonės link. Tinkamas laikas imtis kolektyvinių darbų.   

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 iki rugsėjo 23/24d.)

Viskas atrodys mistiška. Kad ir kur eisite, atrodys, kad čia jau buvote, ėjote. Įdomiausia, kad žinosite, kas ką ruošiasi sakyti. Nuo šiol lengvai prasiskverbsite ten, kur norite.   

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 iki spalio 23/24d.)

Stebinkite pasaulį elegancija. Jauskite distanciją tarp savęs ir kitų. Tai jokiu būdu nereiškia, kad esate geresnis už kitus. Tiesiog spinduliuojate žavesiu ir norite tapti turtingas. Šią dieną raskite laiko poilsiui madingoje aplinkoje.   

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24d. iki lapkričio 22/23d.)

Turite tiek daug puikių talentų ir sugebėjimų. Apie vienus tik kalbate, o kitų tiesiog vengiate viešai demonstruoti. Pradėkite naudotis nuojauta ir aiškiai parodykite savo sugebėjimus. Tinkamas metas nusipirkti kelias knygas. O jei tarp dviejų knygų krūvų pasidėję lapą popieriaus susirašysite norus, greitai jie pradės pildytis.   

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 iki gruodžio 22/23d.)

Liaukitės galvoti apie praeities nesėkmes ir tikrus ar tik menamus kaltininkus. Nepasiteisins jokie sumanymai ar perspektyvos, grįstos tik ambicijomis. Kalbėkite gražius dalykus – ir jūsų balsas toli skambės.   

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 iki sausio 20/21d.)

Vis atrodo, kad viskas ne taip, kaip turėtų būti. Neapleidžia pojūtis, kad gyvenate ne taip, kaip norėtųsi. Šią dieną tinkamas laikas pasivaikščioti mėgstamiausiomis gatvelėmis ar takeliais.   

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 iki vasario 19/20d.)

Jei šią dieną nesiseks ar ką nors labai skaudės, tai ženklas, kad jūsų melagysčių ir apgaulės botagai grįžta bumerangu. Gražiomis mintimis, taikiais žodžiais ir darbais per pasaulį einantys Vandeniai šią dieną gali sulaukti pagarbos ir malonių permainų.  

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 iki kovo 20/21d.)

Pabūkite tik su savimi, savo fantazijomis ir prisiminkite vieną matematikos veiksmą – daugybą. Tai, kas jums patinka, su kuo ir ties kuo norite pasilikti ar ko norite dar daugiau turėti, – viską pradėkite dauginti.

Astrologės patarimus trečiadieniui skaitykite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius