-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 02 25

Dienos horoskopai 12 zodiako ženklų

Vasario 26 dienai.
Horoskopai
Horoskopai / Gedimino Savickio/BFL nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 iki balandžio 20/21d.)

Neleiskite nei situacijoms, nei kokioms nors frazėms alinti jūsų aktyvumo ar nepriklausomybės. Kurkite ar pirkite papuošalus. Šį ketvirtadienį ir puoštis jais reikėtų daugiau negu įprasta. Tiesa, ne visi jie turi būti atvirai demonstruojami.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 iki gegužės 21/22d.)

Stebėkite, kokį vaidmenį šią dieną jūsų gyvenime atlieka skaičius 3. Tinka ir valgyti: tris patiekalus, tris obuolius, gerti tris gurkšnius ar tris stiklines vandens... Įdomiai žiūrėsite į santykius su žmonėmis, nes vis ieškosite svarbių sąlyčio taškų ar užuomazgų. Nevarkite taip smarkiai, nes viskas daug paprasčiau.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 iki birželio 21/22d.)

Tik iš nieko nesišaipykite ir negailėkite informacijos, kurios reikia kitiems. Tiesiog nebūkite kaip šuo ant šieno. Labai tikėtina, kad pasinaudosite tinkamu laikotarpiu ne bet kam – pradėsite protingai taupyti.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22d. iki liepos 23/24d.)

Nuo šio ketvirtadienio galite sudrebinti pasaulį savo mintimis ir pareiškimu, kad norite gyventi drąsiai, oriai, sočiai ir plačiai. Kam duota, kam neduota, bet jums tikrai taip. Jeigu svajosite, svajonės ir pildysis.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 iki rugpjūčio 23/24d.)

Liūto ženklo žmones nuo šios dienos persekios keisti dalykai: jei esate nuskriaudę ar nesąžiningai pasielgę su bendradarbiais, kolegomis ar partneriais – apie jus pasklis bloga žinia. Kultūringi, dėkingi ir atsakingi šio ženklo atstovai pradės turtėti. Įdirbis ima duoti vaisius.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 iki rugsėjo 23/24d.)

Jei norite gražiai gyventi, elkitės ramiai, mąstykite apie malonią veiklą ir besirandančią gerovę, kurios esate verti. Naudokitės savo komerciniu talentu.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 iki spalio 23/24d.)

Bent sau aiškiai suformuluokite ir drąsiai išreikškite, koks genijus esate. Įsisąmoninkite, koks talentingas esate, kuo galite nustebinti pasaulį. Nemanykite, kad tik verkšlenti mokate.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24d. iki lapkričio 22/23d.)

Ar turite vabalą skorobiejų, jums nešantį gerovę ir supratingumą? Jei jis pasimetė – susiraskite, jei apdulkėjo – nuvalykite, jei dar neturite – įsigykite.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 iki gruodžio 22/23d.)

Atsargiai dalykite informaciją apie save, nieko nežadėkite. Jei nuspręsite egoistiškai padaryti kokį nors darbą – nelaikys nei ratai, nei batai.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 iki sausio 20/21d.)

Šią dieną turėsite pasirinkti, kaip atrodyti, kaip jaustis ir kaip elgtis. Galite rietis su aplinkiniais arba būti visiems malonūs, paslaugūs ir dvasingi. Spręskite patys, tik įvertinkite galimas grėsmes.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 iki vasario 19/20d.)

Neblogai, jei šią dieną baigsite kokį nors svarbų darbą. Tikėtina, kad už jį būsite puikiai įvertintas. Koks tai darbas, priklauso tik nuo jūsų: galite suremontuoti namų kertę, baigti mezginį ar galiausiai pasirašyti vilkinamą sutartį.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 iki kovo 20/21d.)

Kratykitės bet kokios baimės. Tegul bijo jums bloga linkintys. Tinkamas metas pasivaikščioti po muziejų. Šiandien visose gyvenimo srityse pasitikėkite savo jėgomis, tuomet ir išryškės naujos tendencijos.

Astrologės patarimus ketvirtadieniui skaitykite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius