-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 02 26

Dienos horoskopai 12 Zodiako ženklų

Vasario 27 dienai.
Horoskopai
Horoskopai / Gedimino Savickio/BFL nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 iki balandžio 20/21d.)

Pasistenkite netapti apgavikų ar vagišių auka. Labai tikėtina, kad šį penktadienį per daug pasitikėsite savimi situacijose, kai reikia būti atidžiam ir susikaupusiam.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 iki gegužės 21/22d.)

Prieš ką nors sakydami, bent akimirką pagalvokite. Nesistebėkite, jei būsite apkaltintas, kad skaitote aplinkinių mintis.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 iki birželio 21/22d.)

Tinkamas laikas ruoštis į teatrą ar susitikimą. Triūsėte, vargote, o dabar pats metas šiek tiek atsipalaiduoti ir džiaugtis darbo vaisiais.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22d. iki liepos 23/24d.)

Kantrybė ir gudrumas gelbės visose situacijose. Pasinaudokite reikalingų žmonių geru nusiteikimu ir nenoru gaišti laiką. Tikėtina, kad laisvadienį gausite patrauklų darbo pasiūlymą.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 iki rugpjūčio 23/24d.)

Blaškysite, nenustygsite vietoje, reikalausite iš aplinkinių kuo daugiau dėmesio. Pasistenkite griebtis įprastos veiklos, būkite naudingi partneriams.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 iki rugsėjo 23/24d.)

Naudokitės apsukrumu ir gudrumu. Gyvenime yra labai daug nemokamų, bet neįkainojamų malonumų, kuriuos tik reikia įžvelgti. Drąsiai svajokite!

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 iki spalio 23/24d.)

Šią dieną galite rasti rūpimus atsakymus. Tinka pabūti su savimi, pamąstyti. Jei susiruošite į kokią nors kelionę, gali tekti klaidžioti tolimais aplinkkeliais.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24d. iki lapkričio 22/23d.)

Jei be jokios priežasties trūks energijos – labai nesikrimskite. Penktadienio vakarą galite skirti prisiminimams ar paklausyti gražios muzikos. Tinkama diena pabūti bent šiek tiek abejingam, nekreipti dėmesio į tai, kas vyksta aplinkui.   

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 iki gruodžio 22/23d.)

Šalia esantys žmonės puikiai žino, kad esate gabus, bet per daug laiko sugaištate svarstymams. Priimkite šios dienos pasiūlymus.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 iki sausio 20/21d.)

Tikėtina, kad šią dieną norėsis pasinaudoti kieno nors mintimis, pradėtais darbais. Atsiklauskite, ar tikrai galite. Neapleis jausmas, kad viskas labai trapu.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 iki vasario 19/20d.)

Įdomu tai, kad jums šią dieną naudingiausia elgtis ir mokėti tai, ką sugeba ir daro gimusieji po Liūto ženklu (t. y. visiškai priešingo ženklo atstovai). Pasistenkite rasti tai, ką esate pametęs, ir atsiprašyti visų įžeistų.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 iki kovo 20/21d.)

Vėl gali tekti matyti tai, ko kiti nemato, ir girdėti slaptus dalykus. Norėsite išgirsti ar išmokti paslaptingų dalykų. Tinkama diena ruošti kokį nors patiekalą pagal seną šeimos receptą.

Astrologės patarimus penktadieniui skaitykite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius