-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 03 13

Dienos horoskopai 12 Zodiako ženklų

Kovo 14 dienai.
Valdemara
Valdemara / 15 min.lt nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 iki balandžio 20/21d.)

Labai tikėtina, kad savaitgaliui, kaip ir visada, turite sumanymų. Bet šį šeštadienį jausite, kad randasi daugiau energijos, daugiau aistros ir veržlumo. Jei kas nors bandys prieštarauti ar priešintis – net sunku bus išlaikyti kritiškumą ir nekantrumą.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 iki gegužės 21/22d.)

Jei per daug atvirai demonstruosite savo užsispyrimą, galite likti išvadintas agresyviu ar savanaudžiu. Bet jūs tik gero norite. Sunku bus pakęsti kieno nors kaprizus. Verčiau pasivaikščiokite po parduotuves ir nuspirkite kokį nors drabužį.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 iki birželio 21/22d.)

Leiskite saviems piršteliams padirbti su smulkiu duriančiu įrankiu, pvz. adata ar virbalais. Labai tinkama diena drabužiams atnaujinti, susisiūti naujas sagas ar kokias nors detales. Leiskite sau pailsėti lovoje dienos šviesoje. Tiesiog ramiai pasigulėti švelnume.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22d. iki liepos 23/24d.)

Jei turite savo veiklos bendraautorių, tai šis šeštadienis ypatingai tinkamas su juo aptarinėti jau nuveiktus ir būsimus darbus. Su jums būdingu ramumu galite įgyvendinti slaptą sumanymą, bent jau kokį nors stebėjimą. Tinkamas laikas pradėti ką nors mokytis ar ką nors mokyti.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 iki rugpjūčio 23/24d.)

Gerai, kad tai šeštadienis ir, ko gero, turėsite mažiau darbinių santykių su kolegomis ir partneriais, nes būsite labai kritiškas ir linkęs išsakyti savo aštrias pastabas. Lyg kam nors jų dar reikėtų. Nepamirškite, kiekvienas gyvena savo gyvenimą ir dirba savo darbus. Jums labai tinkama diena laiškams rašyti.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 iki rugsėjo 23/24d.)

Neimkite į galvą, jei kas nors tyčia ar ne tyčia jus įžeis. Tiesa ta, kad žmogaus neįmanoma įžeisti – jis įsižeidžia pats. Juk tai verta pamąstymų mintis. Šį šeštadienį gali tekti spręsti rimtą reikalą. Tinkama diena dingusiems daiktams ieškoti ir remonto darbams pradėti. Labai gerai šią dieną jums spurdančią žuvį rankose palaikyti.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 iki spalio 23/24d.)

Lyg kokia naujiena būtų jums – šią dieną teks daug abejoti. Sunku bus pasitikėti. Ir dar: negaiškite laiko kokių nors santykių pasiaiškinimams. Jei kas nors jums kels pavydo scenas – tik pasigrožėkite spektakliu ir daugiau nieko neimkite į galvą. Labai tinkama diena ką nors atrestauruoti.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24d. iki lapkričio 22/23d.)

Šį šeštadienį raskite laiko kokių nors senienų sutvarkymui ar bent patvarkymui savo namuose. Niekam nesugadinkite nuotaikos. Labai tinka pailsėti dienos šviesoje, pailsėjus, palepinti savo odą: ją valyti, maitinti, gražinti. Tinkama diena masažams.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 iki gruodžio 22/23d.)

Ieškokite atsakymų į klausimus. Daug paslapčių jums atskleis mėgstamos knygos. Ir dar: tinkama diena dovanoti rimtas knygas žmonėms, kuriuos laikote savo patikėtiniais ar kuriais labai pasitikite. Galite atsirasti ten, kur niekad nesiruošėte eiti.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 iki sausio 20/21d.)

Reikėtų šiai dienai sakyti: mokykitės laukti. Bet gi jūs esate Ožiaragiai ir iš jūsų reikia mokytis laukti. Būsite keistai nusiteikęs gintis. Gal nuo krizinių situacijų, gal nuo įžeidinėjimų. Pasimėgaukite pyragėliai su kopūstais ar su grybais. Tinka gerti miežinį gėrimą.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 iki vasario 19/20d.)

Norėsite prasiveržti į taip vadinamą, jums draudžiamą zoną. Prasiveržti tai prasiveršite, bet tokiu savo elgesiu galite tapti labai neįdomus ir nepageidautinas ilgą laiką. Labai pasidžiaukite, jei slaptomis išgirsite pokalbį apie jus, ne kartą tariamą jūsų vardą – tai ženklas, kad jau išsipainiojate iš savo pridarytų klaidų.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 iki kovo 20/21d.)

Pačios įvairiausiose situacijose pasikliaukite humoru. Jūs net nesuvokiate, koks tai galingas ginklas. Pasivaikščiokite šią dieną pavėjui. Tinkama diena savo kambariniams augalams puoselėti. Ir dar: neleiskite šią dieną impulsyvioms emocijoms išsibujoti arba kitaip tariant, „neišleiskite iš jokio butelio jokio džino“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius