Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2009 04 05

Dienos horoskopai 12 Zodiako ženklų

Balandžio 6 dienai.
Horoskopai
Horoskopai / Gedimino Savickio/BFL nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 iki balandžio 20/21d.)

Nuo pat ryto jausite neįtikėtiną užsispyrimą, vidinę tvirtybę ir begalinį norą judėti pirmyn, nepasiduoti sunkumams. Prie visų ugningų jūsų charakterio savybių šią dieną dar pridedama viena, bet priešinga – kantrumas. Išklausę, kas jums sakoma, lengvai perskaitysite tarp eilučių.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 iki gegužės 21/22d.)

Jausite, kad šis pirmadienis – tai diena, kai norisi, kad visi paliktų jus ramybėje. Trokšite viską apgalvoti, suvokti, ko vertėtų imtis pirmiausia. Griebkitės darbų, prie kurių ilgai rankos nekilo. Grąžinkite skolas.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 iki birželio 21/22d.)

Santykiai su draugais kažkodėl klostysis keistai. Gali tekti ne kartą ištarti: „Na, šito iš tavęs nesitikėjau.“ Tiesiog tai draugų patikrinimo metas. Peržiūrėkite ir tvirtinkite svarbius dokumentus.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22d. iki liepos 23/24d.)

Galite sulaukti atsakingos užduoties. Tai ne kas kita, o draugų ir jums svarbių žmonių pripažinimo ženklas. Kolegos į jus žiūrės atsargiai. Šią dieną paklokite naujų darbų pagrindą. Pirkite ir parduokite. Jei reikia rekomendacijos, pasirūpinkite ja šiandien.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 iki rugpjūčio 23/24d.)

Tikėtina, kad sėkmingai derinsite pirkimo ir pardavimo sutartis su užsieniečiais, bet tuo pat metu gali imti įniršis, nes visus rezultatus, pelną ir garbę prisisavins kiti. Ir tai vyks viešai. Tvirtybės išbandymo diena.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 iki rugsėjo 23/24d.)

Sąžiningi komerciniai sandoriai, sudaryti šį pirmadienį, ateityje duos naudos. Tad jei turite kantrybės ir nespirgančių partnerių, nepraleiskitės progos. Peržiūrėkite sąskaitas ir piniginės turinį.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 iki spalio 23/24d.)

Jei pavyks dėl ko nors susitarti, džiaugsitės dar ilgai. Todėl tinka tartis su darbo vadovais, partneriais, bendraminčiais. Kreipkitės pagalbos į savo srities žinovus. Sugalvokite norą.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24d. iki lapkričio 22/23d.)

Skirkite šį pirmadienį įtemptam ir sudėtingam darbui, tesėkite pažadus, grąžinkite skolas. Galite jausti energijos trūkumą, kūno silpnumą. Labai nepykite ant tų, kurie primes jums savų darbų.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 iki gruodžio 22/23d.)

Kadangi ne kartą pasaulį esate nustebinęs staigiais sprendimais, šios dienos diktuojamas jūsų įžvalgumas ir išradingumas, ko gero, nieko nepriblokš. Tiesa, šią dieną visa kūrybinė energija sąmoningai ar ne bus nukreipta kažkur kitur.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 iki sausio 20/21d.)

Jei ketinate pirkti, parduoti žemės sklypą ar tvarkyti kokius nors paveldėjimo dokumentus, šis pirmadienis tam puikiai tinka. Galite griebtis remonto.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 iki vasario 19/20d.)

 Ir pats stebėsitės, ir aplinkiniai pastebės, kad šį pirmadienį esate surimtėjęs, atsakingas. Seksis tvarkyti popierinius reikalus, tinka forminti dokumentus.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 iki kovo 20/21d.)

Pats laikas sulaukti piniginio atpildo už labai gerai nuveiktus darbus. Niekam nieko neskolinkite, išperkamosios nuomos būdu neįsigykite kokio nors daikto. Ramiai pasėdėkite, pamąstykite ir pasistenkite suprasti, kur eiti toliau, ko siekti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius